Horoscop 14 iulie 2023. Sextil Soare-Uranus. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Astăzi, Soarele din Rac face un sextil cu Uranus din Taur.

Pe 14 iulie, Soarele din Rac face un sextil cu Uranus din Taur. În consecință, suntem susținuți să ne schimbăm rutina, să încercăm noi activități. Orice îndrăzneală este susținută de către astre. Mai ales în ceea ce privește gospodăria.

17 IULIE: LUNA NOUĂ ÎN RAC

Pe lângă intenții legate de familie și casă, ar trebui să existe și intenții legate de refugiul nostru interior. Și mai este ceva de care avem nevoie să ne amintim cu ocazia acestei Luni Noi: de rădăcinile noastre, confortul și emoțiile noastre.

Ce știm? Racul are nevoie de refugiu, de confort, de a primi.

Mai mult decât atât, Luna nu are lumină proprie, o ia de la Soare și ne-o oferă nouă. Din acest motiv, la rândul nostru, avem nevoie să primim această lumină și să o oferim și noi mai departe. Să ne simțim inspirați și să inspirăm.

Să acceptăm toată istoria de care suntem legați, să ne acceptăm familia, rădăcinile și să găsim sursa pentru a crea mai departe și pentru a reuși astfel, să dăm și celorlalți lumina din noi.

În egală măsură, această Lună Nouă în Rac ne spune povești legate de părinții noștri, de copilăria noastră. Ne îndeamnă să acceptăm tot ce s-a întâmplat, să conștientizăm că atât au putut ei să facă în momentul respectiv. 

23 IULIE: VENUS ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL LEULUI

Retrogradarea va dura până pe 4 septembrie, dar efectele se vor întinde până pe 9 octombrie. 

Venus readuce înapoi acele dorinţe ascunse şi experienţe netrăite pe care le-am îngropat în relaţiile noastre. Nu este un risc garantat în Venus retrogradă ca toţi cei implicaţi în relaţii să devină infideli şi chiar poate deveni un moment în care partenerii de cuplu îşi pot întări relaţia prin comunicare deschisă.

Ne putem reconecta cu foști parteneri, putem avea idile scurte și intense, sau putem lua decizii marcante referitoare la relațiile în care ne aflăm.

Pe Venus retrogradă, vă puteți îndrăgosti de oameni pe care altă dată nu i-aţi fi văzut atât de importanţi.

Vă certaţi fără motive serioase, nu vreţi să mai vorbiţi, nu vreţi să mai construiţi, vă îndepărtaţi.

Adică da, în ochii lumii aveți o relaţie închegată, dar fiecare doarme în camera lui, nu mai ieşiţi în oraş, nu mai mâncaţi împreună, nu mai faceţi nimic.

Şi dintr-o dată, spui că nu mai poţi să stai în relaţia asta, trebuie să se întâmple ceva. Relaţiile vor fi foarte testate. Cele care se vor rupe, merită rupte.

O să auziţi mult în jurul vostru, în această perioadă, de infidelităţi, de relaţii lungi rupte, de divorţuri!

Tot în această zi, Soarele intră în Leu. Trecem de la confortul Racului la nevoia de distracție a Leului. Nu degeaba vacanțele sunt în această perioadă. 

Poți să vezi și: Zodia care TREBUIE să gestioneze atent stresul: "Este prioritatea ta numărul 1!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel