Horoscop 14 noiembrie 2022. Ne apropiem de careul Marte retrograd-Neptun. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Aspectele săptămânii vor crea destulă confuzie. 

Despre Marte în Astrologie

Marte este planeta care guvernează semnul profund emoțional al Scorpionului și liderul de foc al zodiacului, Berbecul. În limbaj astrologic, spunem că este "acasă/în domiciliu" când este în aceste două semne, ceea ce înseamnă că este capabil să se exprime pe deplin cu ușurință. De asemenea, se află în ceea ce astrologii numesc poziția sa „exaltată” (adică expresia sa este deosebit de puternică) în semnul structurat și puternic al Capricornului.

Marte este una dintre planetele cu mișcare mai rapidă și are nevoie de aproximativ doi ani pentru a trece prin întregul zodiac. Aproximativ doi ani este, de asemenea, cât de des experimentezi o aşa numită "întoarcere a lui Marte", când Marte se întoarce acolo unde era când te-ai născut. Întoarcerea lui Marte în harta natală îţi poate oferi o perspectivă asupra a ceea ce te va mâna în viaţă şi unde vei lua măsuri.

Înțelegerea poziției lui Marte în astrograma ta îţi poate oferi o perspectivă asupra modului în care îţi desfășori activitatea și a ceea ce ai nevoie pentru a te simți motivat. Aceste cunoștințe te pot ajuta să îţi sporeşti energia și să îţi ușureze viața. 

Despre Neptun în astrologie

La fel ca Pluto și Uranus, Neptun este una dintre planetele transgeneraționale, ceea ce înseamnă că se mișcă mai lent și afectează aspectele mai importante ale vieților noastre comparativ cu planetele personale, cum ar fi Mercur și Venus, care schimbă semnele mai frecvent și au un efect mai mare asupra realităților de zi cu zi.

Neptun petrece aproximativ 14 ani în fiecare semn (cu scăderi ocazionale mai scurte în semnele vecine când este retrograd) și are nevoie de 160 de ani pentru a se deplasa prin întregul zodiac. În 2012, Neptun s-a mutat în Pești și va rămâne acolo până în 2026. 

Semnul în care se afla Neptun, când te-ai născut, are un rol asupra felului cum te conectezi la cel mai înalt nivel al creativității și divinității, precum și la practicile tale spirituale. Iar semnul în care se află Neptun îţi afectează creativitatea și spiritualitatea în acest moment. Gândeşte-te la tine ca la o lampă, în timp ce Neptun este lumina.

Semnul lui Neptun te ajută să înțelegi cum te ajută lumina interioară, atât prin compasiunea de sine, cât și prin iertare față de ceilalți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel