Horoscop 15 august 2023. La mulți ani, Astrosens! Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu
EXCLUSIV
Daniela Simulescu

Astăzi, Astrosens.ro sărbătorește DOI ani de la momentul lansării! Va mulțumim că ne sunteți alături!

Să ne amintim ce ne spunea Daniela Simulescu acum un an, la ceas aniversar! Astrologul este de părere și astăzi că proiectul Astrosens se adresează atât cunoscătorilor, cât și celor care vor doar să își citească horoscopul de zi cu zi. Desigur, este un proiect care se potrivește oricui, indiferent de orientare, minoritate sau religie.

Ce merită să reținem? Ce mituri trebuie să fie dărâmate? Cele care spun că astrologia îți spune PRECIS ce se întâmplă în viața ta. Cele care spun că oamenii pot fi judecați doar după zodie.

Și acum, să vedem ce mesaje au astrele pentru noi!

Pe 15 august, avem un careu între Soarele din Leu și Uranus din Taur. Acest aspect poate provoca destule evenimente neașteptate sau schimbări bruște în comportamentul apropiaților. Recomandabil ar fi să nu vă faceți planuri. Și nici să vă opuneți schimbărilor. Bineînțeles că vom dori să știm dacă acest aspect este bun sau rău. Lui Uranus îi place să ne ia prin surprindere. Ce-i drept, careul reprezintă o tensiune interioară. Deci am putea spune că, de fapt, noi avem nevoie de un crâmpei suplimentar de libertate. 

Pe 16 august, avem Luna Nouă în Leu. De obicei, o Lună Nouă nu produce evenimente vizibile semnificative, dar de data aceasta va fi în conjuncție cu Lilith și în careu cu Uranus din Taur. Deci ne vom confrunta cu multă imprevizibilitate. Mai ales în cadrul relațiilor. Pentru că să nu uităm că Venus este retrogradă în același semn. 

La nivel personal, ar trebui să ne decidem să facem ceva pentru noi, să întâmpinăm cu bucurie acest eveniment astrologic, să ne deschidem în direcția vibrației sale. O Lună Nouă e un nou început. Putem folosi acest moment de conștientizare, putem să o luăm de la capăt. Să ne reluăm pasiunile. Cei care pot beneficia serios de această fază a lunii sunt cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

Tot miercuri, avem și un trigon între Marte din Fecioară și Uranus din Taur. Ingredientul necesar pentru a obține o victorie este libertatea. Cu cât avem mai multă flexibilitate în acțiunile noastre, mai ales la serviciu, cu atât vom atinge mai multe obiective. Tendința principală va fi aceea de face schimbări, puțin excentrice pentru cei de lângă noi. Însă cum aspectul se petrece pe semne de pământ, cu siguranță că nu vom risca într-un mod exagerat. Vă recomand să vă regândiți rutinele. 

Astrosens îți recomandă să vezi și: Luna Nouă din Leu, de pe 16 august. Ce aflăm de la astrologul Daniela Simulescu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel