Horoscop 15 februarie 2023. Conjuncție Venus-Neptun. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Azi, Venus face o conjuncție cu Neptun în semnul Peștilor.

Pe 15 februarie, Venus face o conjuncție cu Neptun în semnul Peștilor. Această alăturare poate crea idealuri exagerate în domeniul iubirii. Vom fi predispuși să ne îndrăgostim de o nălucă, un vis sau de o iluzie. Da, este unul dintre cele mai spirituale aspecte, dar și unul dintre cele mai înșelătoare. Căutăm o legătură spirituală, iubirea necondiționată, dar și postura de martir. Un asemenea aspect este nemaipomenit pentru compasiune, generozitate, creativitate, dar poate crea devărate decepții amoroase. 

Putem spune că luna iubirii nu beneficiază doar de gesturi plăcute din partea lui Cupidon.

La o zi după sărbătoarea Sfântului Valentin, avem un aspect astrologic mai potrivit pentru a scrie romane de dragoste, decât pentru a o trăi! Totodată, nativii cei mai afectați vor fi cei cu marcaj mutabil în astrograma natală: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Ce putem face în această zi?

Ne putem vindeca sau ne putem dizolva ego-ul. În cazul în care suntem în relații care sunt cu adevărat potrivite nouă, le vom putea îmbunătăți, adăugându-le o notă de imaginație, de creativitate, dezvoltând obiceiuri noi care să reaprindă flacăra pasiunii și să readucă fluturii din stomac. Dar toate acestea trebuie să fie făcute într-un mod cât mai obiectiv, pentru a nu ne păcăli singuri cu o ciorbă reîncălzită. 

Pe 15 februarie nu este bine să credem în promisiuni legate de viitorul amoros. Cuvintele vor fi mari, frumoase și pline de speranță. S-ar putea să auzim exact ceea ce vrem să auzim sau să ni se spună exact ceea ce se știe că am dori să auzim, însă nu va fi real, ci mai degrabă va aduce mai multă confuzie. 

Conjuncția Venus-Neptun, însă, este bună pentru zona de spiritualitate, pentru zona artistică, pentru toți cei care scriu și au nevoie de un plus de imaginație ca să spargă barierele clasicului.

Pe 16 februarie, avem o conjuncție Soare-Saturn în semnul Vărsătorului. Este o zi în care ne putem pune intenții legate de vitorul nostru. Vărsătorul vorbește și despre un oarecare grad de independență în plus. Poate vom dori mai multă libertate de la serviciu, poate vom cere mai multă flexibilitate sau poate ne vom implica în proiecte de responsabilitate socială. De asemenea, putem învăța cum să înlocuim un obicei toxic cu unul sănătos. Sau să acceptăm că unii oameni din anturajul nostru nu ne fac bine. 

Pe 17 februarie, Mercur din Vărsător face careu cu Nodurile Lunare de pe axa Taur-Scorpion. Vrem noutate în viața noastră, ne gândim la unele planuri, dar nu suntem în stare să renunțăm la unele atașamente. Și astfel apare o tensiune interioară. Vom căuta validare în exterior, când de fapt răspunsul este tot în noi. 

Pe 18 februarie, Mercur din Vărsător face un sextil cu Jupiter din Berbec. Dacă ai așteptat momentul în care să îți expui ideile, aceasta va fi ziua! Comunicăm cu multă încredere, facem conexiuni și suntem curioși. Ne putem gândi la planurile pentru viitorul apropiat fără frică. Și suntem mult mai sociabili. 

Pe 19 februarie, Soarele intră în semnul Peștilor. Un soi de sezon bun pentru hibernare. Ne pregăteste de primăvara din punct de vedere astronomic/astrologic. Perioadă perfectă pentru a evada puţin din cotidian spre tărâmul imaginaţiei, creativităţii. Poţi citi o carte nouă dintr-o categorie la care nu te-ai fi gândit sau să vezi un film, un documentar sau chiar poţi să începi să creezi ceva. De asemenea suntem expuși unor vicii, aşa că trebuie să grijă la felul în care ne petrecem timpul liber. Tot noi ne vom plânge la finalul zilei.

Venus din Pești face un sextil cu Pluto din Capricorn. Îți recapeți puterea și încrederea. Partenerul vede asta și apreciază că devii responsabil de propriile fapte. De altfel, te implici ca nimeni altul în relație. Te deschizi, devii mai vulnerabil și mai onest față de persoana iubită.

Vezi și: Bărbații zodiacului: de ce au nevoie pentru o relație împlinită și ce nativ ar putea fi iubitul perfect?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel