Horoscop 15 mai 2023. Mercur în mers direct. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. De astăzi, Mercur este în mers direct. Și nu uitați că Jupiter se pregătește să intre în Taur!

Avem în față o săptămână plină de evenimente! Și una care va avea un cuvânt de spus în ceea ce privește scena astrologică a anului 2023. 

Prima veste bună este aceea că Mercur și-a oprit retrogradarea în semnul Taurului. 

Dar atenție că până pe 11 iunie, când va păși în Gemeni, ne vom confrunta în continuare cu unele încurcături. Partea pozitivă este că vom dobândi claritate în zona financiară. Vom putea face investițiile potrivite. 

A doua veste bună este intrarea de mâine a lui Jupiter în semnul Taurului. 

Până în mai 2025, vom fi preocupați de câștig, de productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter în acest semn de pământ, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze.

Continuăm cu Luna Nouă de pe 19 mai, în același semn. Cel mai bun moment pentru a planta ceva, și la propriu și la figurat. Și să căutăm un refugiu.

Pe 20 mai, Marte intră în Leu, unde va sta până pe 10 iulie. Planeta acțiunii trece din semnul stabilității al Racului în cel al pasiunii și dramatismului, specific Leului. Creativitatea va fi la cote imense! Atunci când vom dori să obținem ceva, vom apela de fiecare dată la narcisism. De altfel, încrederea va fi arma cea mai de preț. Dar atenție, că tranzitul lui Marte în Leu predispune și la intransigență.

Iar pe 21 mai, începe sezonul Gemenilor, deci vom fi mai atrași de a experimenta, diversificare și vom comunica mai bine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel