Horoscop 15 noiembrie 2022. Venus trigon Jupiter. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 15 noi 2022, 09:08 | Categorie: Homepage
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mâine, Venus va intra în Săgetător. 

Pe 15 noiembrie avem un trigon între Venus din Scorpion și Jupiter din Pești. Este unul dintre aspectele cele mai bune din astrologie. Conferă afecțiune, bucurie interioară, generozitate. Aceste două planete se pot motiva una pe cealaltă în a ne oferi o zi cu totul și cu totul specială, însă, desigur că trebuie să facem și noi ceva bun pentru noi înșine mai ales, căci Scorpionul vorbește despre pasiune și devotament, iar Peștii despre acceptare și vindecare. 

Trigonul dintre Soare din Scorpion și Neptun din Pești poate fi responsabil supradoze de inspirație, de o imaginație bogată și de intuiție puternică. 

Sextilul dintre Mercur din Scorpion și Pluto din Capricorn ne împinge ideile în față, ne ajută să le oferim putere și să le concretizăm. 

Pe 16 noiembrie, Venus pășește în semnul Săgetătorului. După câteva săptămâni în care a parcurs tenebrele Scorpionului, iată că vine vremea în care Venus să zboare. În astrologie, Venus ține de plăcere, feminitate, iubire, bani, sentimente, valori și relații. Iar semnul Săgetătorului este unul filosof, credincios, intelectual, exuberant, aventuros, corect și optimist. Vom iubi optimismul. De asta și avem nevoie în această perioadă tulbure. Să credem cu tărie că totul va fi bine. Fără a avea neapărat dovezi. Pur și simplu să privim cu încredere viitorul apropiat.

Trigon Mercur-Jupiter. Un asemenea aspect predispune la un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou.

Iar trigonul dintre Soarele din Scorpion și Lilith din Rac ne va ajuta să jonglăm cu emoțiile noastre. Să învățăm când să le lăsăm să se manifeste, dar și când trebuie să ne detașăm de ele. 

Pe 17 noiembrie vine rândul lui Mercur să își înceapă tranzitul prin Săgetător. Ne va provoca să devenim mai înțelepți, să purtăm adevărate dezbateri despre libertate și drepturi egale. Vom face pe lupii moraliști. Nu ne vor interesa detaliile pe care le vom considera superficiale, ci doar planurile grandioase. Vom fi mânați de o sete de cunoaștere rar întâlnită. Și cum Mercur va fi într-un semn de foc, nu vom ține cont deloc de proverbul “Graba strică treaba“. În plus, vom fi amuzanți și vom spune multe bancuri.

Pe 18 noiembrie avem un sextil între Soarele din Scorpion și Pluto din Capricorn. Vom avea încredere în propria judecată, energie și capacitatea de a ne focusa. 

Pe 19 noiembrie avem un careu între Marte retrograd din Gemeni și Neptun din Pești. Am atras atenția asupra acestui aspect de ceva timp. Totul va fi bruiat în jurul nostru. De la cuvinte și până la drumuri. Nu vă recomand să luați decizii importante!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play