Horoscop 16 august 2023. Luna Nouă în Leu. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Astăzi, avem o Lună Nouă în semnul Leului!

Pe 16 august, avem Luna Nouă în Leu. De obicei, o Lună Nouă nu produce evenimente vizibile semnificative, dar de data aceasta, va fi în conjuncție cu Lilith și în careu cu Uranus din Taur. Așadar, ne vom confrunta cu multă imprevizibilitate. Mai ales în cadrul relațiilor. Pentru că să nu uităm că Venus este retrogradă în același semn. 

La nivel personal ar trebui să ne decidem să facem ceva pentru noi, să întâmpinăm cu bucurie acest eveniment astrologic, să ne deschidem în direcția vibrației sale. O Lună Nouă e un nou început. Putem folosi acest moment de conștientizare, putem să o luăm de la capăt. Să ne reluăm pasiunile. Cei care pot beneficia serios de această fază a lunii sunt cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

Să ne amintim ceva: o Lună Nouă e un nou început. Este un prilej de fericire, o perspectivă optimistă, cel puțin din punct de vedere teoretic.

Aceasta presupune faptul că avem Soarele și Luna la același grad, în aceeași zodie. De asemenea, Luna Nouă în Leu se va petrece pe 16 august și este una dintre puținele zile din an, cel puțin din punct de vedere astrologic, în care să ne permitem să fim bucuroși.

Este un eveniment extrem de special care ne obligă să vedem partea plină a paharului. Dar nu are puteri magice, nu este un portal.

Luna sau astrul emoțiilor se va întâlni cu Lilith, care este tocmai feminitatea aceea nesupusă și necontrolată de societate și de tradiții. Femeia amazoană. Ei bine, când Luna se întâlnește cu Lilith, se detașează de emoții, nu știe ce se întâmplă, totul în jurul ei este greu de controlat. Luna Nouă va fi în care cu Uranus, deci vom avea parte și de surprize! Să sperăm, unele plăcute!

Energia Leului (desigur, vorbim despre energia acestui semn zodiacal, nu de oamenii care s-au născut cu Soarele în Leu, ci de felul în care este definită energia emanată de semnul guvernat de Soare), vorbește despre a ne concentra pe propria persoană, vorbește foarte mult de iubirea pe care ne-o acordăm nouă înșine. Trebuie să ajungem să credem în brandul personal ca să știm să ne vindem. Pe măsură ce credem în noi, ajungem să devenim ceea ce credem.

Tot miercuri avem și un trigon între Marte din Fecioară și Uranus din Taur. Ingredientul necesar pentru a obține o victorie este libertatea. Cu cât avem mai multă flexibilitate în acțiunile noastre, mai ales la serviciu, cu atât vom atinge mai multe obiective. Tendința principală va fi aceea de face schimbări, puțin excentrice pentru cei de lângă noi. Însă cum aspectul se petrece pe semne de pământ, cu siguranță că nu vom risca într-un mod exagerat. Vă recomand să vă regândiți rutinele. 

Citește și: Diferența dintre atracție și compatibilitate. Ce ne spunea Daniela Simulescu despre compatibilitatea în astrologie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel