Horoscop 16 septembrie 2022. Luna tranzitează semnul Gemenilor. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Urmează careul Venus-Marte și opoziția Soare-Neptun. 

Detalii despre tranzitul lui Venus în Fecioară

Venus stă în Fecioară până pe 29 septembrie și ne aduce un simț al practicului și al detaliilor- complet ieșit din comun. Planeta iubirii și a feminității pășește cu atenție în semnul purității și al perfecțiunii. Acest tranzit ne îndeamnă să ștergem praful de pe sentimentele noastre, să muncim pentru sănătatea relațiilor și să fim la selectivi în alegerea unui partener. Mai pe scurt: iubirea trece prin stomac și portofel, ne anunță astrologul Daniela Simulescu.

O persoană cu Venus în Fecioară e foarte practică, are un simț extraordinar al datoriei, nu are nevoia de a-și afișa emoțiile. Simț al detaliilor, extrem de calculat. Femeia cu Venus în Fecioară are mare nevoie de siguranță, de stabilitate. Pentru că îi este teamă de propriile imperfecțiuni. Este o perioadă bună de schimbat garderoba, de căutat cele mai ascunse detalii, materiale de calitate. 

Cei care sunt singuri vor fi mai selectivi. Nu e luna în care să ne declarăm dragostea, nici să facem cheltuieli. foarte mari.

Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. O reprezintă pe Afrodita. Poziția acestei planete în harta noastră natală arată modul în care ne exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași, dar și feminitatea. Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, poziția lui Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

În astrograma unei femei, Venus arată cum își manifestă feminitatea și cum iubește.

În astrograma unui bărbat, poziția lui Venus arată de ce tip de femei este atras.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel