Horoscop 17 iulie 2023. Lună Nouă în Rac. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Săptămâna începe cu un aspect bun pentru intenții. 

Detalii despre aspectele astrologice ale zilei,

Astăzi avem Luna Nouă în Rac. Având atât Soarele cât și Luna în Rac, atașamentele vor fi extrem de puternice, dar ne vom lovi și de un val foarte mare de creativitate, sensibilitate, nevoie de a proteja și de a fi protejați. Mai ales din cauza faptului că Luna va fi în opoziție cu Pluto, reîntors în Capricorn.

Am putea extinde energia familiei către punctul de înțelegere a faptului că toți suntem o mare familie, că putem avea cu toții viziunea unui nou pământ care are grijă de plante, animale, mâncare, dar și că avem grijă unii de alții. Ne putem gândi la cum să îi ajutăm pe cei „bântuiți” de  singurătate, tristețe, marcați de răni de abandon.

Să acceptăm toată istoria de care suntem legați, să ne acceptăm familia, rădăcinile și să găsim sursa pentru a crea mai departe și pentru a reuși astfel, să dăm și celorlalți lumina din noi.

Aș profita de această zi pentru a vă face unele recomandări. Indiferent de unde te afli, de stadiul actual al vieții tale, ai face bine să îți dai voie să simți mai mult. Sau să îți amintești acele clipe din copilărie în care te-ai simțit acceptat, iubit și în siguranță. 

Înainte de orice, avem nevoie de un "acasă" interior. Doar astfel, putem merge mai departe în momentele grele. 

Nu uitați că Luna Nouă vorbește despre energia reînnoirii, despre intenții, despre planuri, despre ce anume dorim să facem în următoarea perioadă. 

Luna Nouă îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal(Berbec, Rac, Balanță și Capricorn).

Dacă vrei să afli cum influențează Luna Nouă din Rac fiecare zodie/ascendent, îl poți citi AICI. 

Tot astăzi, avem un careu între Mercur din Leu și Jupiter în Taur. Tensiunile interioare vor fi proiectate în cadrul discuțiilor pe care le vom purta. Ne lipim de orice concept abstract, vom încerca să demonstrăm noi încă o dată legile universului pentru că ne este frică să părem mici. Veți observa în jurul vostru multiple discuții despre totul și nimic. Cuvinte grandioase, replici filozofice, dar nimic practic sau concret. Un aspect bun pentru dezbateri. Mai ales cele despre bani sau despre activități pedagogice/artistice. 

Careul Mercur-Jupiter se va resimți mai mult în rutina celor cu marcaj fix în astrograma natală(Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel