Horoscop 17 octombrie 2022. Daniela Simulescu, previziunile zilei: Soluții, curaj, entuziasm / video

Rodica Mitu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Ne apropiem de un trigon între Soarele din Balanță și Marte din Gemeni. 

„Nu ne vom lăsa conduși de ego și vom elimina impulsurile din viața noastră. Vom reuși să ne ducem și către ceilalți, să le recunoaștem nevoile și să îi ajutăm să găsească soluții la problemele lor”, a spus astrologul Daniela Simulescu, adăugând că nu ne vor lipsi curajul, creativitatea și entuziasmul.

Luna tranzitează semnul Racului. 

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Poate pentru mulți, octombrie este doar a doua lună a toamnei. Din punct de vedere astrologic, este luna care face trecerea către 2023. Retrogradarea lui Marte în Gemeni și Eclipsa de Soare vor agita spiritele atât la nivel personal, cât și mondial. Prioritatea va fi aceea de a găsi resurse, alternative și posibilități. Restul nici nu va mai conta. Rutina va fi cel mai mare inamic al nostru. Unele evenimente, aparent logice, vor fi de fapt sfidătoare. Trebuie să avem mare grijă la aparențe! Unele situații nu ne vor fi pe plac și vom fi nevoiți să ne reinventăm.

Pe 11 octombrie, asistăm la revenirea lui Mercur în semnul Balanței. Răbdarea va juca un rol important. Începe sezonul Scorpionului pe 23 octombrie. 

De asemenea, un eveniment extrem de important este eclipsa de pe 25 octombrie. Putem lua durerea cea mai mare prin care am trecut și o putem transforma în cea mai mare armă. 

Pe 28 octombrie, Jupiter revine în Pești, după o perioadă extrem de îndrăzneață în Berbec. Intrarea lui Mercur în Scorpion de pe 29 octombrie ne va face mai suspicioși și aceasta va fi starea în care vom fi în momentul retrogradării lui Marte în semnul Gemenilor, adică pe 30 octombrie.

 

 

Berbec

Nu vei putea face nimic singur singurel, așa cum ai vrea și cum te-a obișnuit. Ești obligat să înveți să te sprijini și pe alții. 

Taur

Fă tot posibilul să nu procrastinezi dacă nu ai un motiv serios. Pentru că zilele următoare vor exista multe proiecte la serviciu. 

Gemeni

Mercur se apropie de un trigon cu Saturn. S-ar putea să simți zilele acestea că trebuie să fii mai lent, să nu tragi deloc de tine. 

Rac

Luna este în continuare în semnul tău. Bineînțeles îți va fi destul de greu să te conectezi la ceilalți. Nu vei fi deloc empatic!

Leu

Treci de la o discuție la alta, dar fără să înțelegi mare brânză. Adevarul este că ți-ar prii mai mult să fii mai liniștit astăzi. 

Fecioară

Trebuie să înveți să primești. Dar și să ceri. Vei avea mai mult timp pentru tine. Să îți rezolvi și problemele tale. 

Balanță

Sunt și zile ca aceasta în care nu prea vrei să dai nimic. Și nu din răutate, dar astăzi chiar nu ai din ce să oferi și altora. 

Scorpion

Le ceri celorlalți să te evite pentru că și tu la rândul tău cauți să faci asta. Cu greu îți vei găsi motivația să faci ceva. 

Săgetător

Va trebui să găsești un echilibru între nevoile tale și ale celorlalți. Bineînțeles, fără a frustra nicio parte. 

Capricorn

La serviciu, trebuie doar să îți faci treaba. Nu să și primești validarea șefilor. Aia e treaba părinților sau a partenerului. 

Vărsător

Lecțiile învățate pot părea nesemnificative, dar după ce le vei lăsa să se decanteze, vei avea parte de multe revelații. 

Pești

Nevoile tale nu trebuie să fie și ale celorlalți. Încearcă să nu îi obligi pe cei dragi să se sacrifice doar de dragul tău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel