Horoscop 18 aprilie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Ne apropiem de retrogradarea lui Mercur în Taur. 

Pe 19 aprilie, Saturn face un sextil cu Nodul Nord din Taur Taur/trigon cu Nodul Sud din Scorpion. Vom avea senzația că totul se mișcă în reluare, că nu avansăm din niciun punct de vedere sau că avem parte de prea multe amânări. Când, de fapt, acest aspect ne ajută să câștigăm o doză suplimentară de răbdare, înțelepciune și reziliență. Toate acestea ne vor ajuta în momentele de criză. 

Să nu uităm că acest tranzit al Nodurilor Lunare, Nodul Nord în Taur și Nodul Sud în Scorpion, se va termina pe 12 iulie 2023. Nodurile lunare reprezintă punctele de intersecţie între ecliptică, adică parcursul aparent al Soarelui prin zodiac şi orbita Lunii. 

Ziua de 20 aprilie este încărcată de evenimente astrologie. 

În primul rând, vom avea Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Berbec. Iată că, în 2023, avem parte a doua Lună Nouă în semnul Berbecului(precedenta a fost pe 21 martie), acompaniată și de o Eclipsă de Soare. De data aceasta, Jupiter este foarte aproape. Deci o zi nemaipomenită pentru a debuta într-un anumit domeniu. 

Un al eveniment este începerea Sezonului Taurului! Soarele iese din semnul curajos și energic al Berbecului și poposeșteîn cel pragmatic și metodic al Taurului. Vom fi mult mai preocupați de concret, palpabil și roadele tuturor proiectelor noastre. În plus, vom dori să ne preocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară. Și să nu uităm că Taurul nu vrea să fie zorit, ci vrea să fie lăsat să își respecte ritmul. Vom avea în gând doar Festina lente și Carpe diem!

Nici nu intră bine Soarele în Taur că și face un careu cu Pluto din Vărsător! Un careu pe semne fixe ne poate stresa, tensiona și provoca. Pe de o parte avem parte de forță interioară uimitoare, dar pe de altă parte ego-ul nostru ne bagă în belele. Vom trata totul ca pe o luptă de putere. 

Iar finalul săptămânii ne așteaptă cu Mercur retrograd! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel