Horoscop 18 august 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Venus se apropie de un careu cu Jupiter. 

Vă reamintim faptul că Mercur își va începe a treia retrogradare din 2023 peste câteva zile. Mai exact pe 23 august. Și va dura până pe 15 septembrie. 

De obicei, își face prezența simțită cu câteva zile înainte de startul retrogradării. 

Așa că vă invităm să fiți atenți la unele aspecte. Mai ales cele referitoare la rutină. Ținând cont de faptul că Mercur se află în Fecioară, trebuie să ne concentrăm asupra activităților de zi cu zi, administrative sau gospodărești. 

Verifică totul de DOUĂ ori

Putem să ne aşteptăm la nereguli în ceea ce priveşte reţelele sociale, telefoane, mailuri.

Nu uita niciodată să salvezi orice document în care lucrezi pentru a nu pierde din greşeală tot ce ai scris, verifică bine să nu existe greşeli înainte să trimiţi vreun text şi verifică atent în toate căsuţele de e-mail pentru a vedea dacă nu ai ratat vreun mesaj important.

Gândeşte înainte să vorbeşti

Mercur retrograd poate provoca serios aspectele ce ţin de comunicare şi nu doar în scris. De la traduceri care pot fi înţelese greşit, neînţelegeri, tensiuni, omisiuni de informaţii, aproape orice se poate întâmpla, aşa că încearcă să te gândeşti înainte să spui ceva ce poate fi interpretat greşit şi caută să te asiguri că ai înţeles bine ce vrea să spună celălalt, chiar dacă trebuie să pui întrebări suplimentare.

Nu te grăbi când semnezi ceva

Mercur retrograd este cunoscut pentru stările de confuzie şi încurcăturile pe care le aduce, în special când vine vorba de chestiuni administrative, de aici şi vechea recomandare că în aceste perioade nu este bine să semnezi nimic.

Cum vremurile s-au schimbat şi uneori suntem puşi în situaţia să facem alegeri şi să semnăm chiar şi când astrele ne spun să facem o pauză, este recomandat să citeşti de mai multe ori şi cu atenţie orice contract care se încheie pe termen lung, de la angajări, credite, afaceri, etc. Cu alte cuvinte, nu te grăbi!

Nu te întoarce în trecut

Foşti parteneri (la pachet cu toate sentimentele rămase în urma lor) pot reveni în peisaj în perioadele retrogradării lui Mercur. Să nu uităm că, acum, suntem și în plină retrogradare a lui Venus. 

Te poţi aştepta să vezi sau să auzi de la prieteni/foști colegi cu care nu ai vorbit de mult timp, ori cu care ai rupt legătura. De asemenea, ne putem aştepta şi la probleme mai vechi să reapară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel