Horoscop 18 ianuarie 2023. Mercur direct în Capricorn. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 18 ian 2023, 08:15 | Categorie: Horoscop zilnic
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Horoscop zilnic. Astăzi, Mercur își reia mersul direct în semnul Capricornului!

Pe 18 ianuarie, Mercur își reia mersul direct în semnul Capricornului. Trebuie să ne reamintim că și-a început retrogradarea pe data de 29 decembrie. Dar atenție că efectele pot dura până pe 11 februarie!

De azi ne vom putea organiza viața așa cum ne dorim. Nu va trebui să ne mai lovim de probleme din trecut. Am asistat și la tot felul de bruiaje, încurcături, anulări, amânări, întârzieri sau bruiaje de pe 29 decembrie până acum. Probabil ai observat că au apărut tot felul de evenimente năstrușnice, care te-au zăpăcit.

Totuși, ce a vrut să ne arate Mercur, planeta comunicării și a negocierilor? Că nu ai cum să-ți duci la capăt idealurile, dacă visezi cu ochii deschiși. A amânat obiective și planuri ca să realizezi clar că nu merge așa cum vrei tu. Ne-a pus față în față și cu o lecție utilă pentru noi toți și ne-a făcut să înțelegem că suntem doar oameni și că nu putem controla tot ce se întâmplă în jur. Și nici nu trebuie. Până la urmă, aceasta este esența și frumusețea vieții.

Tot de azi, gândirea va fi una pragmatică, nu ne vom mai lăsa furați de peisaj și vom putea lua decizii importante. Bineînțeles, doar cu responsabilitate și asumare. Și putem spune că a doua parte a lunii va fi mult mai bună, dat fiind faptul că Marte și Mercur sunt directe. 

Conjuncția Soare-Pluto din semnul Capricornului ne direcționează și ea către viitor. Avem puterea de a arde trecutul astfel încât să nu îl mai lăsăm să ne controleze. Ne putem baza pe puterea noastră interioară. 

Pe 20 ianuarie, Soarele trece în semnul Vărsătorului. După seriozitatea Capricornului, trecem la detașarea unui semn de aer. Timp de o lună vom fi sociabili, dornici să cunoaștem alți oameni, optimiști în ceea ce privește planurile de viitor, dar și dispuși să încălcăm puțin normele societății. Vărsătorului nu îi place spiritul de turmă. Vom fi mai deschiși la minte și dornici de varietate. 

Pe 21 ianuarie avem prima Lună Nouă din 2021. În semnul Vărsătorului. Și bineînțeles că nu este un eveniment simplu. Spun asta pentru că Luna va fi în opoziție cu Lilith (conjuncție cu Priap) și în sextil cu Jupiter din Berbec.

Ar putea fi un moment bun pentru a ne face planuri noi sau pentru noi începuturi. Dar trebuie să avem grijă la motivația din spatele acestora. Pentru că dacă vom fugi de ceva ce nu știm să gestionăm, ne vom fura căciula singuri. Deci va trebui să găsim soluțiile pentru a ne vindeca unele traume mai întâi. 

Pe 22 ianuarie, Mercur din Capricorn face un trigon cu Nodul Nord din Taur. Un aspect bun pentru a ne gândi încotro vrem să o apucăm, mai ales că Mercur nu mai este retrograd. Dar atenție, că amândouă planetele sunt în semne de pământ, deci nu este vorba de idealuri, ci de chestiuni cât mai pragmatice cu putință.

Îți recomandăm să citești și: Vești importante de la Mercur direct pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play