Horoscop 18 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Graba strică treaba pentru o zodie!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Vezi mesajele astrelor pentru data de 18 iunie!

Youtube video image

Astăzi nu avem un aspect astrologic special, însă întreaga configurație este una mai ciudată, mai ales cea a următoarelor zile. Să ne amintim de faptul că Soarele se apropie de un careu cu Neptun și că vom avea și o Lună Plină în Capricorn, iar asta înseamnă că va fi foarte multă confuzie și un acces mult mai greu la emoții. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard! Încearcă să fii mai deștept și înainte de a lua o decizie, vorbește cu mai multă lume. Întreabă și în stânga și în dreapta, ca să ajungi la cea mai bună concluzie. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Parca ai vrea să îți cumperi ceva și parcă nu ai vrea. Ești dispus să cheltui o sumă mare de bani dar parca ai mai aștepta. Astrologul îți recomandă ca pe undeva, să riști. Dar nu total și să nu apelezi la inconștiență. 

Horoscopul verii pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător

Leu/Ascendent în Leu

Guvernatorul tău, Soarele, se apropie de careul cu Neptun. Așa că ai grijă pe cine pariezi zilele acestea. Dar și pe cine mizezi, fiindcă s-ar putea să ai surprize neplăcute. Graba strică treaba.

Balanță/Ascendent în Balanță

Tu ești destul de deștept în această perioadă, doar că bănuiala astrologului este că ești așa pentru motive și cauze care nu te ajută la nimic. Ce trebuie să înveți tu, mai ales că ai multe planete în Casa a noua, este să fii mai curios. Dar nu să ai acea curiozitate superficială, ci una pragmatică, să beneficiezi de o informație de calitate. 

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii iunie 2024. Zodiile cele mai avantajate

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Tu ai tendința de a te implica în foarte multe proiecte. Sunt momente când este bine să alergi și după mai mulți iepuri, însă tu nu o să prinzi niciunul acum și rămâi dezamăgit și te vei învinovăți cumplit. Fii mai pragmatic.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Treaba la tine este treabă! Personal, ai lucruri de care trebuie să te ocupi, dar și la serviciu, sunt anumite proiecte în care chiar trebuie să te implici. Trebuie să împaci aceste lucruri. Dar o să fie mult de muncă, mai ales că trebuie să vezi lucrurile din mai multe perspective. De tine depinde să găsești cele mai bune soluții.

Venus intră în Rac. Iată ce beneficii va aduce pentru fiecare zodie până pe 11 iulie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel