Horoscop 18 mai 2023. Careu Jupiter-Pluto. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 18 mai 2023, 08:46 | Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop zilnic. Azi, Jupiter din Taur face un careu cu Pluto din Vărsător. 

Pe 18 mai, Jupiter din Taur face un careu cu Pluto din Vărsător. Teoretic, acest aspect este unul exploziv! Dar dacă stăm să ne gândim mai mult, ne vom da seama că este un test. Întotdeauna, un careu vorbește despre o tensiune, o ciocnire între două energii. Jupiter vrea creștere și abundență, iar Pluto vrea moarte și renaștere. Și uite așa, cele două trebuie să ajungă la un acord. Și nu va fi deloc ușor!

Tot în această zi, Soarele din Taur face o serie de sextile cu Marte din Rac și Neptun din Pești. Aspecte minunate pentru inspirație, creativitate și nevoia de a ne conecta cu mediul înconjurător. 

Pe 19 mai, avem Luna Nouă în semnul Taurului. Cel mai bun moment pentru a planta ceva, și la propriu și la figurat. Și să căutăm un refugiu. Soarele și Luna se vor afla în apropierea lui Algol. 

De asemenea, când Luna este conjunctă cu Algol, vom fi mai emotivi ca de obicei și vom trece prin numeroase experiențe dificile. Ne vom simți mai depresivi.

Ar fi de înțeles, doar că acest eveniment va scoate la suprafață și ce era adânc îngropat. Idei la care nu am renunțat și emoții pe care nu le-am procesat. Vom căuta metode de a ne calma mintea și din păcate, nu unele sănătoase. Lupta pentru problemele/dreptatea altora ne poate da un sens, dar nu ne va ajuta cu adevărat până nu vom înțelege de ce o facem.

Pe 20 mai, Marte intră în Leu, unde va sta până pe 10 iulie. Planeta acțiunii trece din semnul stabilității al Racului în cel al pasiunii și dramatismului, specific Leului. Creativitatea va fi la cote imense! Atunci când vom dori să obținem ceva, vom apela de fiecare dată la narcisism. De altfel, încrederea va fi arma cea mai de preț. Dar atenție, că tranzitul lui Marte în Leu predispune și la intransigență.

Și pentru că o să facă și un careu cu Uranus, este foarte posibil să ne confruntăm, în special la nivel mondial, cu decizii dure și cu o mulțime de scandaluri. Totodată, cu Marte în Leu, nu mai este vorba de naționalism și șovinism, ci de orgolii personale. Unii vor apela doar la carisma lor ca să reușească.

Pe 21 mai, Soarele intră în Gemeni/Începe Sezonul Gemenilor. Trecem de la Taurul fixist, dur, tradițional, de la discuții despre bani, resurse, crize financiare, la Gemenii expansivi și glumeți și vedem și din alt unghi lucrurile. Să facem mici schimbări în viața noastră și să vedem către ce duc, căci cu sezonul în Gemeni vrem schimbare, vrem să învățăm, să diversificăm, suntem mai sociabili.

Poți să citești și: Sezonul Gemenilor începe curând! Ce le așteaptă pe următoarele PATRU zodii și de ce trebuie să țină cont?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience