Horoscop 18 noiembrie 2022. Sextil Soare-Pluto. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Ne apropiem de careul Marte-Neptun.

Efectele retrogradării lui Marte în Gemeni(până pe 12 ianuarie)

Retrogradarea se simte mai ales în aceste zile când Marte face careu și cu Neptun.

E un moment fantastic de bun pentru cei care au nevoie de o reconversie profesională, pentru cei care vor să învețe și să se dezvolte într-un domeniu diferit atât timp cât după ce învață merg și pun în practica teoria primită. 

Comunicarea va fi mai eficientă și se va învârti în jurul lui „CUM SĂ”. Cum să fac să rezolv, cum să găsesc soluții, cum să câștig mai mulți bani și așa mai departe. După cum spuneam, energia Gemenilor iubește curiozitatea, așadar ea diversifică, schimbă, încearcă. Putem să ne lansăm în mai multe direcții, să vedem ce idei de afaceri ne-ar putea veni și să „ciupim” câștiguri din mai multe părți. 

E posibil să existe o stare de nehotărâre, de indecizie. Nu știm ce se întâmplă, nu mai suntem atât de siguri pe o anumită tendință și începem cu „stai să vedem”, cântărindu-ne alternativele. Marte în Gemeni este bun și pentru comunități, pentru cei care au nevoie să își găsească cercul social potrivit din care să facă parte. 

În ceea ce privește sistemul de învățământ, lucrurile nu vor sta prea bine deoarece va fi extrem de multă mișcare acolo, decizii luate în mod haotic, confuzie, iar nimeni nu va înțelege deloc ce se întâmplă. 

Cuvintele-cheie ale tranzitului: schimbare, curiozitate, alternative, dar și drumuri, multă comunicare, alianțe, parteneriate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel