Horoscop 18 octombrie 2022. Daniela Simulescu, previziunile zilei: Ne putem bucura cu adevărat!

Rodica Mitu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Soarele din Balanță face un trigon cu Marte din Gemeni.

Ne putem bucura cu adevărat în această zi pentru că trigonul între cele două planete chiar este unul care înlesnește colaborările, parteneriatele, armonia în relație. Ne putem exprima cu mai mult curaj, ne vom adresa celorlalți fără să ne gândim la reacțiile lor și ne vom adapta repede la schimbările din jurul nostru. Urmează un trigon Venus-Marte și un careu Soare-Pluto, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Cu puțină atenție te poți înțelege cu oricine din jurul tău. Vei da dovadă de empatie și o capacitate de adaptare uimitoare. 

Taur

Trebuie să te bazezi și pe oamenii din jurul tău. Atât la serviciu, cât și acasă. Astfel vei salva destule resurse. 

Gemeni

Primești o încurajare de la Marte și un dram de putere de la Soare. Ai putea să le folosești pentru a te ocupa de una dintre pasiunile tale. 

Rac

Te vei implica într-o problemă a familiei fără a emite niciun fel de pretenție. Treburile casnice chiar îți fac plăcere. 

Leu

Te vei agita destul de mult pentru orice proiect, dar ce-i drept este că îți și face plăcere. Și chiar ai energia necesară. 

Fecioară

Câteodată, lucrurile merg de la sine. Fără ca tu să intervii într-un fel sau altul. Deci mai bine acceptă situația. Vei avea de câștigat. 

Balanță

Îi poți ghida pe cei din jurul tău. S-ar putea să rămâi uimit de talentele tale, unele chiar latente. Poate le vei mai folosi. 

Scorpion

Vei fi preocupat permanent de ce nu ai decât de ce ai. Sau te vei gândi exagerat la pierderi. Încearcă să nu exagerezi. 

Săgetător

Te zbați prea mult singur să îți iasă un proiect, când adevărul este că ai putea cere ajutorul, iar lucrurile vor decurge și mai bine. 

Capricorn

Apreciezi orice feedback de la superiorii tăi. Ba mai mult, îi vei ajuta pe colegi să înțeleagă mai bine ce au de făcut. 

Vărsător

Astrele te invită să te plimbi, să merg la un film sau la o piesă de teatru, să înveți ceva nou. Indiferent de programul obișnuit al zilei. 

Pești

Ești mai încrezător atunci când vine vorba de proiectele propuse. Mai ales la serviciu. Îți susții orice idee ca niciodată. 

 

 

Pe 19 octombrie, avem un trigon între Venus din Balanță și Marte din Gemeni. Vom avea pofta de viață, de a fi fericiți și admirați. Planeta iubirii se întâlnește într-un mod armonios cu planeta pasiunii. Vă dați seama ce iese de aici! Bineînțeles, un rol important îl vor avea cuvintele alese care ne vor ajuta să cucerim pe cineva. Pusee de creativitate și expresivitate. 

Careul dintre Soarele din Balanță și Pluto din Capricorn s-ar putea să aducă unele furtuni în viețile celor cu marcaj cardinal(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) în astrogramele natale. Se vor trezi în sau vor duce lupte de putere inutile. Pentru că în spatele lor se va ascunde un ego rănit, o relație disfuncțională cu tot ce înseamnă autoritatea. 

Pe 20 octombrie, îi va veni rândul lui Venus să facă un careu cu Pluto. Aici, suntem în stare să ne folosim de sentimentele altora pentru noi astfel încât să îi rănim. De fapt, vrem să ne răzbunăm crezând că ei sunt de vina pentru suferința noastră. Apelăm la gelozie, posesivitate, furie. Dar adevărul este că durerea cea mai mare ne-am provocat-o singuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel