Horoscop 18 octombrie 2023. Conjuncție Mercur-Nodul Sud. Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop zilnic. În afară de Mercur, și Soarele face o conjuncție cu Nodul Sud. 

Miercuri, Soarele face o conjuncție cu Nodul Sud în semnul Balanței. Ego-ul nostru va fi provocat des de unele situații familiare. Nu este cazul să îl amplificăm mai mult decât este cazul, ci să ne dăm seama ce anume se declanșează în noi de către oamenii dragi. 

Tot astăzi, Mercur face și el o conjuncție cu Nodul Sud în semnul mai sus menționat. Ne vom găsi cuvintele foarte ușor. Amintirile ne vor ajuta în acest sens. Mintea noastră va fi destul de activă. Vom vorbi mai mult decât este cazul. Și vom încerca să aducem armonia acolo unde nu este cazul. 

Vă reamintim că, pe 12 iulie, Nodurile Lunare au trecut pe axa Berbec-Balanță. Și vor rămâne astfel până în ianuarie 2025. O mică mențiune: discutăm despre mişcarea medie a Nodurilor, nu cea reală.

În astrologie, nodurile lunare ale Lunii sunt împărțite în două: Nodul Nord și Nodul Sud. Ambele spun o poveste despre soartă și destin, despre provocările din această viață (Nodul Nord) și despre ceea ce am moștenit/tiparele transgeneraționale (Nodul Sud). La fiecare optsprezece luni, nodurile lunare își schimbă semnele. În astrogramele noastre, diferitele poziții și semne ne arată destinul nostru trecut și actual. (Trecutul dictează viitorul – dacă nu învăţăm lecțiile karmice/nu echilibrăm Nodul Sud). Când vorbim de aşa numite lecţii karmice, nu trebuie confundate cu “pedepse”. A rămâne în situaţii toxice nu înseamnă că plătim o datorie karmică. Este despre ceea ce învăţăm din ele.

Nodul Sud în Balanță, până în ianuarie 2025. Ce reprezintă schimbarea axei destinului și a karmei?

Nodul Nord arată un punct de sprijin. Iar Nodul Sud arată ceea ce primim din spatele nostru. Ideea este că s-ar putea să ne întoarcem la tendințele anterioare pentru că sunt atât de familiare. De asemenea, s-ar putea să nu vrem să avem de-a face cu lucruri vechi, așa că ne străduim să alegem doar drumul în viitor.

Nodurile vor să ne arate că trebuie să ne acceptăm condiția umană, să acceptăm că nu avem în totalitate liberul arbitru. Nodul Sud e precum bucla aceea în care ne întoarcem de-a lungul vieții. Ne tot întoarcem într-un anumit punct și ne vom tot întoarce dacă nu rezolvăm ceea ce trebuie rezolvat și vindecat, dacă nu echilibrăm, dacă nu acceptăm că avem o moștenire în spate, până nu suntem conștienți de acesta, nu avem cum să rezolvăm.

Cu Nodul Nord în Berbec/Nodul Sud în Balanță, nevoia principală va fi aceea de a fi mai autonom, deoarece există tendința dezechilibrată de a se concentra pe relații. Trebuie să învețăm să nu lăsăm parteneriatele să ne definească, iar trecerea de la situații și relații toxice va necesita multă muncă din partea noastră. Dar este complet realizabil în timp.

Află cum te vor influența Nodurile Lunare pe axa Berbec-Balanță. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel