Horoscop 19 mai 2023. Luna Nouă în Taur. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Azi, avem Luna Nouă în semnul Taurului!

Pe 19 mai, avem Luna Nouă în semnul Taurului. Un eveniment benefic! De ce? Luminatorii, Soarele și Luna, se vor afla lângă Jupiter. Este cea mai bună zi pentru a planta semințe, și la propriu și la figurat. 

De asemenea, când Luna este conjunctă cu Algol, vom fi mai emotivi ca de obicei și vom trece prin numeroase experiențe dificile. Ne vom simți mai depresivi.

Este un moment propice pentru a îți face o nouă strategie financiară. Ar fi cazul să conștientizezi care sunt obiceiurile proaste în acest sens și să le înlocuiești cu unele bune. Iar astrele chiar te ajută pentru că Mercur nu mai este retrograd.

O Lună Nouă în Taur vorbește foarte mult despre securitate și despre a căuta un refugiu, mai ales din punct de vedere financiar. Tendințele de economisire sunt necesare, indiferent de vârstă, venituri sau posibilități. Trebuie să fim mai realiști și mai pragmatici. 

Dacă vrei să îți pui intenții sau să manifești ceva, acesta este laitmotivul evenimentului de pe 19 mai: refugiul. Mai întâi cel interior, după care cel exterior. 

Refugiul financiar este important, indiferent ce înseamnă el. Poate fi vorba de un cont de economii, de o pensie privată, de un ban pus la saltea. Este nevoie de acești pași, mai ales în vremurile pe care le trăim.

Pe 20 mai, Marte intră în Leu, unde va sta până pe 10 iulie. Planeta acțiunii trece din semnul stabilității al Racului în cel al pasiunii și dramatismului, specific Leului. Creativitatea va fi la cote imense! Atunci când vom dori să obținem ceva, vom apela de fiecare dată la narcisism. De altfel, încrederea va fi arma cea mai de preț. Dar atenție, că tranzitul lui Marte în Leu predispune și la intransigență.

Și pentru că o să facă și un careu cu Uranus, este foarte posibil să ne confruntăm, în special la nivel mondial, cu decizii dure și cu o mulțime de scandaluri. Totodată, cu Marte în Leu, nu mai este vorba de naționalism și șovinism, ci de orgolii personale. Unii vor apela doar la carisma lor ca să reușească.

Pe 21 mai, Soarele intră în Gemeni/Începe Sezonul Gemenilor. Trecem de la Taurul fixist, dur, tradițional, de la discuții despre bani, resurse, crize financiare, la Gemenii expansivi și glumeți și vedem și din alt unghi lucrurile. Să facem mici schimbări în viața noastră și să vedem către ce duc, căci cu sezonul în Gemeni vrem schimbare, vrem să învățăm, să diversificăm, suntem mai sociabili.

Citește și: Luna Nouă în Taur de pe 19 mai. Impactul pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel