Horoscop 19 octombrie 2023. Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Sezonul Balanței se apropie de final. 

Vă reamintim că, până pe 23 octombrie, ne aflăm în continuare în Sezonul Balanței. 

Acesta creează poduri, punți, căi de legătură între noi și ceilalți. Suntem mai atenți la nevoile și dorințele interlocutorilor. Vom încerca să apelăm cât se poate de des la pace, la armonie și dreptate. De asemenea, vom fi mai dornici să participăm la evenimente: familiale, culturale/artistice sau profesionale. Preocuparea pentru situațiile de tipul win-win va scoate tot ce este mai bun din noi. Și să nu uităm că Sezonul Balanței este potrivit și pentru a scoate tot ce este mai bun în garderoba noastră. Sau de ce nu? Să o îmbunătățim, spune astrologul Daniela Simulescu. 

Semnele de Foc, Berbec, Leu, Săgetător, se vor putea manifesta pe placul lor, în continuare până pe 23 octombrie. De ce? Vor găsi public dornic să le asculte, să le valideze sau să le motiveze. Important este să nu stea prea mult în casă, să socializeze, să călătorească și să se preocupe de educația lor sau să acorde atenție dezvoltării personale.

Semnele de pământ vor fi preocupate de monetizare. Și asta pentru că vor fi expuse unor situații ce vor solicita nenumărate cheltuieli. Și cum în această perioadă, sunt îngrijorări pe plan financiar peste tot în lume, aceste semne își vor face multe gânduri, socoteli și analize. Taurii, Fecioarele și Capricornii vor trebui să își comunice așteptările, dorințele și necesitățile. 

Vă dați seama că semnele de aer, Gemeni, Balanță, Vărsător, vor fi cele mai avantajate. Încă mai primesc o gură de aer, flexibilitate și un plus de creativitate. Libertatea de mișcare le va permite să se ocupe de mai multe proiecte în același timp, să găsească oamenii care să îi sprijine sau să aducă un plus de echlibru în anumite zone ale vieții lor. Și momentan beneficiază și de un tranzit favorabil al lui Mercur.  

Semnele de apă, Rac, Scorpion și Pești, se confruntă cu unele probleme. Epuizarea resurselor, conflicte din cauza trecutului sau inflexibilitatea familiei. Nu vor avea controlul absolut asupra vieții lor, vor lua greu decizii și vor deveni dependenți de ce le oferă ceilalți.

Citește și Perioada dintre două eclipse în OCTOMBRIE: Dezvăluiri și Schimbări Profunde

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel