Horoscop 2 mai 2023. Conjuncție Soare-Mercur retrograd. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 02 mai 2023, 08:45 | Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Azi, avem o conjuncție Soare-Mercur retrograd în Taur. 

Pe 2 mai, avem mult temuta conjuncție Soare-Mercur retrograd în Taur. Aici trebuie să fim foarte atenți la ce se întâmplă în jurul nostru. Există riscul să fim orbiți, să scăpăm detalii importante sau să avem un scurtcircuit în comunicare. De asemenea, este recomandabil să avem grijă la motivațiile din spatele unor investiții/cheltuieli. 

Pe 4 mai, avem un careu între Venus din Gemeni și Neptun din Pești. Un aspect nefavorabil când vine vorba de iubire. Deci relațiile noi nu sunt bine aspectate. Avem tendința de a idealiza, de a ne lăsa păcăliți și bineînțeles, de a rămâne dezamăgiți. De asemenea, încrederea în propria persoană are de suferit. Aveți grijă cu vorbele dulci, cu momentele în care primiți exact ceea ce vreți să auziți și dați jos ochelarii roz dacă vreți să vedeți stegulețele roșii!

Pe 5 mai, avem Eclipsa de Lună/Luna Plină din Scorpion. Acest eveniment ne activează toate fricile, mai ales că avem și Nodul Sud din Scorpion și Uranus din Taur implicate.

Acest eveniment astrologic ne limitează, ne frustrează, ne provoacă multe îndoieli, neîncredere. În special semnele fixe vor fi afectate, deci mare atenție la cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Tot felul de evenimente asupra cărora nu aveți control vor apărea în viața voastră, deoarece o Lună Plină pe semne fixe nu face decât să cutremure viața noastră. Energia Scorpionului vrea să se consume, să distrugă tot, ca să poată să renască, să se ridice din nou din propria cenușă ca pasărea Phoenix. 

Se vor vedea multe jocuri și lupte de putere atât pe plan personal, cât și mondial. Vom vedea lipsa mare de încredere în oameni, dar și în instituții. Totodată, secrete bine păzite până acum vor ieși la iveală.

Tot în această zi avem un sextil între Venus din Gemeni și Jupiter din Berbec. Un aspect bun care aduce diversitate și prospețime în zona amoroasă. 

Pe 7 mai, Venus își începe tranzitul în semnul Racului. Cu Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, în semnul Racului vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. Este o perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience