Horoscop 20 februarie 2023. Luna Nouă în Pești. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Astăzi, avem o Lună Nouă în Pești și intrarea lui Venus în Berbec.

Pe 20 februarie, avem o Lună Nouă în Pești și intrarea lui Venus în Berbec.

Luna Nouă de la finalul lunii februarie este un moment oportun să te rogi, să meditezi. Dacă ai așteptat acest moment, profită la maximum de această zi. Când vorbim despre o Lună Nouă, este și o perioadă perfectă pentru noi intenții sau ritualuri.

De ce? Fiindcă harta zilei de 20 februarie conține o mulțime de planete în Casa a 12-a. Ce înseamnă asta? Când vorbim despre Casa a 12-a, discutăm despre dizolvare, despre renunțare, abandon, exil, înstrăinare, hibernare. Dar pentru că Luna Nouă în Pești nu vine neapărat cu evenimente marcante, ci exprimă mai degrabă anumite lucruri din noi care se doresc a fi schimbate, există o legătură.

Energia Peștilor vorbește tot despre abandon, dar și despre tot ce are legătură cu divinitatea sau cu spiritualitatea. Cu tot ce se găsește într-o conștiință superioară.

Așa că poți folosi ziua de 20 februarie ca să plângi, să te rogi, să meditezi și să te gândești la spiritualitate, precum și la sinele tău.

Venus în Berbec ne va face să fim foarte competitivi, să vrem mereu să fim cu numărul 1, să fim atrași de aceia care ne par a fi câștigătorii, dintr-o dată simțim o atracție puternică pentru bărbații „macho” și femeile „fatale”. Pericolul este că ne vom lăsa atrași imediat în relații, în aventuri de-o noapte pentru că energia lui Venus va produce acea dorință arzătoare, acea nevoie de pasiune. 

Vom fi impulsivi și vom sări din floare în floare pe de o parte, iar pe de altă parte, în relațiile pe care le avem sau pe care ni le vom face va apărea deodată nevoia de a face tot felul de activități fizice împreună: drumeții, sporturi extreme, tot felul de călătorii în locuri în care nici prin cap nu ne-ar fi trecut că vom ajunge. Să nu uităm că Venus va face conjuncție cu Jupiter pe 2 martie, când vom avea cea mai romantică zi a anului 2023!

Pe 22 februarie, Mercur din Vărsător face un careu cu Uranus din Taur și un trigon cu Marte din Gemeni. 

Să nu vă faceți așteptări legate de modul în care ceilalți primesc informațiile voastre. Ce-i drept, putem comunica și într-un fel mai năstrușnic, greu de înțeles, dar în același timp vom și șoca oamenii din jurul nostru. Cuvintele noastre provoacă uragane și gesturi neașteptate. Dar și soluții inventive! Să notăm în această zi ideile care ne vin, cine știe ce poate ieși din asta, ceva genial ar putea apărea la suprafață.

Iar trigonul dintre Mercur și Marte ne poate ajuta să avem mult curaj atunci când comunicăm ideile. 

Poate ești interesat și de: Ce aduce sezonul PEȘTILOR pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT până pe 20 martie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel