Horoscop 20 iulie 2023. Opoziția Marte-Saturn. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Azi, Marte din Fecioară face o opoziție cu Saturn din Pești.

Pe 20 iulie, Marte din Fecioară face o opoziție cu Saturn din Pești. Perfecțiunea intră în ring cu haosul. Frustrare, furie, pericol, stare depresivă. De fapt, acțiunile noastre superficiale se vor lovi de testul timpului. Sau mai bine zis, vom întâlni blocaje, restricții și limite pentru că nu ne-am făcut bine treaba. Va fi greu să acceptăm asta, dar nu vom avea ce să facem. Vă recomand să nu vă supărați dacă nu vă iese ceva din prima, a doua sau a treia încercare. Poate fi frustrant, dar universul are propria matematică. 

Acest aspect are obiceiul prost să frâneze totul în jurul nostru. Și să ne oblige să ne lovim de frustrările și limitările altora. Astfel încât să ni le rezolvăm pe ale noastre.

Totodată, aspectul îi va supăra serios pe cei cu marcaj mutabil (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești). Marte în Fecioară va lupta pentru perfecțiune și ordine, iar Saturn în Pești va spune că pentru a face ordine, ai nevoie mai întâi de un haos. Iar opozițiile ne fac să purtăm pantofii ambelor părți. 

Dar din fericire, Soarele din Rac face un trigon cu Neptun din Pești. Un aspect ce poate fi responsabil pentru supradoze de inspirație, de o imaginație bogată și de intuiție puternică. Acest trigon, petrecându-se pe semne de apă, va amplifica orice emoție. Deci este posibil să fim mai sensibili. 

Finalul săptămânii, cu începutul retrogradării lui Venus și intrarea Soarelui în Leu, ne face sa ne dăm seama că avem nevoie și de distracție în viața noastră. Nu doar de muncă și atât.

Și bineînțeles că totul va depinde doar de atitudinea pe care o avem față de viață. Nativii cu marcaj cardinal (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător) vor primi un plus de energie și vor trebui să învețe să își dozeze eforturile. Să nu dea pe dinafară. Mai ales în situații nesemnificative.

Cert este că acești nativi îi vor motiva, inspira și împinge de la spate și pe ceilalți. Și să nu uităm că retrogradarea lui Venus va avea “darul“ să ne testeze relațiile și să ne facă să vrem să trăim ca în filmele de Hollywood.

Mai ales cele de dragoste cu final fericit sau comediile romantice. Până pe 4 septembrie, unii nativi vor căuta în alte locuri iubirea, crezând că alții sunt de vină. Dar adevărul este că iubirea trebuie căutată mai întâi în interiorul nostru.

Poți să vezi și: Provocări financiare cu Venus retrogradă în Leu. La ce să fim foarte atenți?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel