Horoscop 2022. Daniela Simulescu, AVIZ pentru o ZODIE: "Orice s-ar întâmpla, va trebui să ții cont de ceva!"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Horoscop 2022. Daniela Simulescu, AVIZ pentru o ZODIE: "Orice s-ar întâmpla, va trebui să ții cont de ceva!" (sursa foto: Pixabay)
Horoscop 2022. Daniela Simulescu, AVIZ pentru o ZODIE: "Orice s-ar întâmpla, va trebui să ții cont de ceva!" (sursa foto: Pixabay)

2022, un an care aduce schimbări importante pe plan personal şi profesional unui semn zodiacal. Viaţa de familie va fi prielnică, în special pentru cei care au sau îşi doresc copii. În 2022, acest semn are permisiunea de la astre să devină mai egoist, mai vanitos și mai dornic de atenție. Dar există anumite lucruri de care trebuie să ţină cont mai întâi, atrage atenţia astrologul Daniela Simulescu. Despre ce este vorba, află în previziunile de mai jos!

Anul 2022 va fi prielnic acelora care vor copii, care vor să petreacă mai mult timp de calitate în preajma copiilor deja existenți, sau acelora care vor să iubească necondiționat. Să întâlnească acea persoană care să îi facă să viseze și să își accepte vechile cicatrici.

Voi, Scorpionilor, veți învăța să fiți mai vulnerabili, onești, să visați, să fiți mai romantici și receptivi, să vă deschideți în fața iubirii și să să oferiți o șansă pasiunilor mai vechi sau noi. Conjuncția Jupiter-Neptun din 12 aprilie este prielnică pentru vindecare emoțională sau pentru aceia care își doresc mult copii. Indiferent de cum a fost procesul până atunci. De ce? Pentru că veți avea curajul să încercați și alte metode, tratamente sau tehnici. Indiferent de vârsta copiilor, veți avea parte de surprize plăcute din partea lor și de evenimente în care să fiți implicați.

De asemenea, te poți împăca, ierta sau accepta un părinte care nu este exact așa cum ți-ai fi dorit. Mai ales dacă îți vei dori să devii și tu la rândul tău părinte. Îți vei da seama că nu mai are rost să aștepți să se schimbe. Și asta în mare fapt datorită lui Saturn care va tranzita în continuare zona familiei și a căminului. Pentru a deveni părinte, este nevoie să treci de la statutul de copil care se supără la adultul care acceptă care este situația.

În perioada 11 mai-28 octombrie, Jupiter va tranzita sectorul muncii. Poți căuta un nou loc de muncă, poți renegocia condițiile actuale. În orice caz, vei munci mai mult ca altădată. Și nu doar la serviciu. Vor fi și mai multe responsabilități casnice.

În 2022 ai permisiunea de la astre să devii mai egoist, mai vanitos și mai dornic de atenție. Dar asta doar după ce găsești timp să te iubești cât mai mult pe tine. Iubirea nu înseamnă răsfățuri superficiale, ci acceptarea propriilor limite.

Orice s-ar întâmpla în 2022 pe planul personal și profesional, va trebui să ții cont de ceva! (Citeşte AICI articolul complet)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel