Horoscop 2022 Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. TOP evenimente MAJORE

Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Foto Pexels
EXCLUSIV
Foto Pexels

ASTROSENS.RO vă prezintă horoscopul anului 2022. Începem cu zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară.

Horoscop Berbec 2022. Previziuni generale pentru cei cu Soarele/Ascendentul în Berbec

Primul lucru de reținut este acela că, în 2022, vei fi nevoit să faci un pas înapoi. Cel puțin până pe 11 mai.  Exact ce nu îi place unui nativ Berbec, nu-i așa? Este adevărat că, în 2021, ai trecut la următorul pas, ți-ai făcut destule planuri și strategii. Și chiar ai pus primele cărămizi. Prima zi a anului 2022 vine și ea cu o conjuncție Luna-Marte în casa a 9-a, ceea ce arată că ai buzunarul plin de idealuri. Dar tranzitul lui Jupiter în a 12-a casă își dorește să te ocupi mai întâi de problemele ferite de ochii lumii. De vindecare. Sănătatea ta sau a celor dragi, și cea fizică și cea emoțională. Ziua de 12 aprilie va da o conjuncție între Jupiter și Neptun, aspect ce îți va dizolva toate așteptările legate de viață și credința personală, tare păcătoase. Când Jupiter va începe să îți tranziteze semnul, pe 11 mai, vei primi un cocktail de energie și încredere. Pe care îl vei consuma până pe 28 octombrie, când Jupiter se va întoarce iar în casa a 12-a. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă, setează-ți de pe acum în calendar perioada 11 mai-28 octombrie.

Anul începe cu Venus retrogradă și se termină cu Marte retrograd. Ce înseamnă asta? Că în prima parte a anului, recomandabil ar fi să îți rezolvi problemele relaționale, să scapi de persoanele toxice din viața sau să decizi să nu te mai implici în relații cu persoane indisponibile. Ai timp suficient până în martie să îți dai seama dacă partenerul este ceea ce trebuie și dacă merită să faci următorul pas cu el. Dacă nu vei simți asta, ei bine află faptul că relațiile începute după Venus retrogradă sunt mult mai autentice și sănătoase. Depinde doar de tine dacă vrei să dai putere altora sau dacă vrei să te tratezi cu respect.

Marte își va începe tranzitul prin casa a treia pe 20 august și va retrograda acolo în perioada 30 octombrie-12 ianuarie 2023. Ce reprezintă casa a 3-a? Studiile, schimbările, mutările, călătoriile, comunicare. Mulți dintre nativii Berbec pot alege o reconversie profesională, vor începe să își monetizeze pasiunile sau vor decide că este cazul să meargă la unele cursuri. Indiferent de vârstă sau experiență.

 

Horoscop Taur 2022. Previziuni generale pentru cei cu Soarele/Ascendentul în Taur

 

În 2022 vei începe să simți efectele schimbărilor făcute în 2021. Mai ales cele din sfera profesională. Și dacă nu ai avut curajul să ieși din zona de confort din proprie inițiativă, în 2022, schimbarea nu se va mai produce într-un mod lin. Ci cu obligații și responsabilități. Și pe alocuri cu dezamăgire și frustrare. Saturn va rămâne pe tot parcursul anului în casa a 10-a, a carierei, a statutului tău. Totul se va mișca în reluare și deși ești recunoscut pentru răbdarea proverbială, în 2022, te va frustra orice întârziere, orice moment în care vei descoperi faptul că viața nu se întâmplă doar după planurile tale. În plus, relația cu autoritățile (părinți, partener, șefi, colaboratori) va fi destul de rigidă.

Cei care s-au preocupat în 2021 de progres, oricât de nesigur părea la început, vor culege roadele. Vor putea face următorul pas. În ciuda conjuncției Jupiter-Neptun din 12 aprilie care va face viitorul apropiat tare confuz, impredictibil și haotic. Vei avea impresia că nu te poți baza pe nimeni și nimic. Nu îți place să faci nimic în lipsa unui plan bine pus la punct. În 2022 te vei surprinde chiar și pe tine. Vei lua decizii pe ultima sută de metri, te vei alia cu persoane pe care nu le-ai fi considerat demne altădată, vei mai renunța la ideile fixe. Vei ajusta totul din mers. De fapt, noțiunea de compromis va căpăta alt sens.

Să nu uităm de Uranus care îți va tranzita în continuare semnul, și care a scăpat de careul cu Saturn. Atașamentele tale, mai ales cele mai puternice, vor fi zguduite. Astrele doresc de la tine să devii mult mai autonom, să nu depinzi de nimeni și să nu îi faci nici pe ceilalți sa depindă de tine. Ruperea unei relații sau a unei colaborări nu este sfârșitul lumii. Posesivitatea poate deveni cel mai mare dezavantaj dacă nu vei lucra cu fricile tale. Frica de a pierde va fi o altă temă a anului 2022. Marte va tranzita casa a 2-a, a banilor și a valorii personale, din 20 august și până la finalul anului. Orice pierdere va lăsa loc altor șanse. Ce este vechi nu va mai produce profit, din contră.

 

Horoscop Gemeni 2022. Previziuni generale pentru cei cu Soarele/Ascendentul în Gemeni

 

Mai ții minte ce s-a întâmplat la serviciu în perioada 14 mai-28 iulie? Un eveniment, o colaborare, o discuție cu șeful. Astrele au vrut să te pregătească pentru 2022. Jupiter va tranzita casa carierei, va face o conjuncție cu Neptun pe 12 aprilie și s-ar putea să te trezești având un loc de muncă la care nu te-ai fi gândit. Sau să te angajezi undeva pentru ceva și când colo să fie altceva. În orice caz, trebuie să știi ceva. Orice veste proastă de la serviciu este un șut înainte.

Tot în 2022 vei începe să vezi altfel și viața de cuplu. Vă veți schimba optica referitoare la oficializarea relației. Mulți veți dori să oficializați relația, însă se vor înmulți cei care nu vor mai dori să urmeze regulile societății. Mare atenție totuși la tendința de a sta în relații toxice, cu parteneri indisponibili.

Laitmotivul anului 2022 va fi "următorul pas". În carieră, în relație, în educație. Intrarea lui Jupiter în zona grupurilor și a prietenilor, în perioada 11 mai - 28 octombrie, va aduce noi oameni în viața ta, meniți să te scoată din zona de confort, să îți arate o altă lume. De asemenea, vei avea acces la unele evenimente pe sufletul tău. Dorința de studiu și de a călători se va menține. Dar Saturn vrea să faci lucrurile cu sens. Deci încearcă să nu fii turistul clasic.

 

Horoscop Rac 2022. Previziuni generale pentru cei cu Soarele/Ascendentul în Rac

 

Anul 2022 îți va readuce speranța. Îți vei regăsi credința interioară, cea care te va ajuta să pornești din nou la drum. Oricare ar fi acesta. Fie el unul spiritual ori concret. Călătoriile vor fi pe agenda ta mai mult ca niciodată. Orice pas făcut va avea o componentă de dezvoltare personală. Vei cunoaște oameni noi, diferiți de tine. Te vei implica în cauze și îți vei da seama că principiile și valorile celorlalți nu pot fi negociate. Conjuncția Jupiter-Neptun din data de 12 aprilie, din casa a 9-a, îți va ridica la fileu destule întrebări despre lumea în care trăim. Și s-ar putea să vrei să studiezi domenii noi. Indiferent de vârstă, educatie și alți factori, poți decide că este păcat să ai obiective mici. Și că, dacă vrei să îți lărgești orizonturile, trebuie mai întâi să cauți cunoașterea. În toate fornele ei.

Poate ai avut un vis când erai mic și nu ai putut să îl duci mai departe din cauza multiplelor condiționări ale familiei sau ale altora. În 2022, nu trebuie să ai scuza este târziu și nu mai poți da vina pe nimeni. Pentru că în 2022, astrele vor să îți transmită că depinde doar de tine.

Saturn va rămâne pe tot parcursul anului 2022 în casa a 8-a, ceea ce înseamnă că totul se mișcă lent sau cu obstacole atunci când vine vorba de fondurile comune, moșteniri, partaj sau bani obținuți din alte surse. Sau că este un an prielnic pentru a te gândi la viitorul îndepărat și să începi să pui bani albi pentru zile negre.

În perioada 11 mai-28 octombrie, te poți decide să schimbi locul de muncă, poți obține o promovare, o funcție cu mai multă responsabilitate sau poți primi un proiect de pe urmă căruia vei avea doar de câștigat. Chiar și cei care nu mai sunt în câmpul muncii vor găsi unele ocupații menite să le schimbe statutul în comunitatea în care trăiesc. Și să le aducă respect. De asemenea, mulți vor dori să își pună pirostriile.

În primele trei luni ale anului 2022, retrogradarea lui Venus și efectele post-retrogradare vor aduce mai multă claritate în relații și revelații. Cea mai importantă va fi aceea că nu poți schimba un om astfel încât să ai o relație ca în filme. Ci să îl accepți așa cum este dacă îl iubești.

 

Horoscop Leu 2022. Previziuni generale pentru cei cu Soarele/Ascendentul în Leu

 

În 2022 îți vei da seama dacă în 2021 ai luat decizia cea mai bună pe plan personal. Saturn va rămâne tot anul în casa a 7-a a relațiilor, deci vei te vei confrunta cu adevărul gol-goluț, fie că îți convine sau nu. Sau nu vei mai putea fugi de oficializarea/ruperea unei relații. Lui Saturn nu îi plac deloc jumătățile de măsură și îți va oferi destule provocări și teste până când te vei maturiza. Iubirea nu este obiectivă, însă tu poți deveni. În orice caz, și dacă iei o decizie, să știi că implementarea va dura destul de mult. Poți, de asemenea, să decizi să rămâi singur o perioadă. Vei avea nevoie de iubire, însă nu mai vrei să accepți pe oricine. Oricare ar fi situația, răbdarea îți va fi răsplătită.

Persoanele cele mai dragi vor trece și ele prin momente mai neplăcute și vor avea nevoie de ajutorul tău dacă nu cumva să preiei chiar reponsabilitatea pentru bunăstarea lor.

2022 poate fi anul în care îți deschizi o afacere, găsești noi moduri de a-ți înmulți veniturile în afara banilor munciți sau cel în care primești sume de bani în urma unui credit, unei moșteniri sau de la partener. Atenție: trebuie să fii foarte atent în preajma datei de 12 aprilie. Conjuncția Jupiter-Neptun din casa a 8-a te poate face să crezi că ai dat lovitura. Depinde doar de tine dacă te vei implica în proiecte înșelătoare sau dacă vei intra în parteneriate cu oameni dubioși. Chestiunile pecuniare vor fi tot timpul în mintea ta. Între 11 mai și 28 octombrie, zona administrativă/juridică/educațională va fi destul de încărcată.

Planurile tale vor prinde contur după 20 august, când Marte intră în casa a 11-a, a viitorului apropiat. Vei fi mai încrezător în șansele tale, vei comunica mai des cu oamenii de care ai nevoie și îți vei folosi toate resursele pentru obține ce dorești. Nivelul de popularitate va crește. Prietenii vor juca un rol important. Atât cei vechi, dar și cei noi din 2022. Aceștia îți vor recomanda un loc de muncă, îți pot prezenta viitorul partener sau te vor implica în evenimentele lor cele mai importante.

 

Horoscop Fecioară 2022. Previziuni generale pentru cei cu Soarele/Ascendentul în Fecioară

 

Configurația astrologică a anului 2022 te va obliga să nu mai exagerezi cu munca. Și să îți dai seama că viața personală are și ea nevoie de atenție și timp. Saturn, planeta maturității, va rămâne în casa a 6-a, casa muncii, pe tot parcursul anului. Lui Saturn nu îi plac exagerările, extremele, ci îi place doar ce este simplu și autentic. Dacă vei munci mai mult fără să ți se fi cerut, dacă vei exagera cu orele suplimentare, Saturn îți va atrage atenția că nu vei obține nimic în plus față de ceilalți. Doar că tu ai frici puternic înrădăcinate, te simți nevrednic, crezi că nu meriți nimic fără eforturi supraomenești. Autoflagelarea îți va aduce neajunsuri în plus.

Jupiter se va afla în casa a 7-a, a relațiilor, în perioadele 1 ianuarie - 11 mai și 28 octombrie - 21 decembrie. Deci va fi timp suficient să o lași mai moale cu munca și să fii dispus să cunoști oameni noi. În preajma zilei de 12 aprilie, Jupiter va face o conjuncție cu Neptun. Acest aspect este ca o avertizare astrală. Atunci când îți vei alege un partener, fă tot posibilul să nu te lași păcălit, să nu ai ochelari de cal. Adică să nu te îndrăgostești de o persoană cu probleme afective serioase sau dependențe greu de vindecat.

Cei care sunt într-o relație funcțională de ceva timp vor decide să o oficializeze. Relațiile dureroase vor avea două posibilități: vindecarea sau ruperea. Partenerii își mai pot da o șansă sau își vor da seama că statutul de victimă nu le mai aduce multe avantaje. În orice caz, așteptările ca partenerul să se schimbe vor fi falimentare din start.

Astrele vor fi favorabile celor care doresc să își deschidă o afacere, să înceapă monetizarea unei pasiuni sau celor care vor să își renegocieze unele condiții financiare, ori la serviciu, ori în cazul unui partaj. Mai ales între 11 mai - 28 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel