Horoscop 2022 FECIOARĂ. Daniela Simulescu: "Ţine minte aceste ZILE!"

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Horoscop 2022 FECIOARĂ. Daniela Simulescu: "Ţine minte aceste ZILE!" (sursa foto: Pixabay)
Horoscop 2022 FECIOARĂ. Daniela Simulescu: "Ţine minte aceste ZILE!" (sursa foto: Pixabay)

După 2020 și 2021, doi ani încărcați, iată că ne uităm cu speranță la cel ce urmează. Chiar avem nevoie de o gură de aer, la propriu și la figurat. Anul 2022 este totul despre VINDECARE. O perioadă de vindecare fizică, emoţională, în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul. Da, toate tiparele vechi rămân în urmă şi va avea loc o schimbare importantă, care va marca societatea pentru mulţi ani.

Mai exact, Conjuncția Jupiter-Neptun din Pești de pe 12 aprilie 2022 va produce o schimbare majoră în conștiința fiecărei persoane de pe această planetă până în 2035.

Oamenii vor avea nevoie de credință și o vor căuta în multe zări. 2022 se va simți de multe ori precum o nebuloasă. Dar de cele mai multe ori, avem nevoie de o asemenea stare pentru a începe să ne reconstruim. 

Perioada 14 mai - 28 iulie 2021 a fost ca un teaser la 2022. Te invit să te gândești la ce anume s-a întâmplat în viața ta atunci. Cu siguranță, o parte din evenimente vor continua în anul următor. 

Cei care au marcaj de Berbec, Fecioară, Balanță și Pești vor primi atât susținere, cât și teste de la univers. Aceștia o pot lua de la capăt, pot renunța la ce nu funcționează, își pot schimba viata radical sau pot face unele alegeri total diferite, indiferent de vârstă, statut sau educație.

Saturn va rămâne pe toată durata anului în Vărsător, ceea ce înseamnă că doar planurile autentice vor prinde viață. 

FECIOARĂ / cei cu ascendent în Fecioară

Sunt nerăbdătoare să vă povestesc ce se întâmplă pentru voi. Pentru că 2022 la voi e un an relaţional. Trecând peste alte lucruri care vă caracterizează, precum muncă, carieră, profesional, este un an relaţional.

Să ne aducem aminte puţin de 2020. Am avut în casa a 6-a pe Jupiter şi pe Saturn. A fost multă muncă sau v-aţi dat seama că nu vă mai convin condiţiile de muncă, că v-ar conveni altceva, că aţi putea face altceva. Doar că, atunci când este şi Jupiter pe acolo, aveţi impresia că se aşează lucrurile de la sine. Nu e chiar aşa.

Poate mulţi v-aţi confruntat şi cu probleme noi de sănătate sau probleme vechi pe care le-aţi tot dus.

Cert este un lucru: Jupiter iese din casa a 6-a şi intră în casa a 7-a, casa relaţiilor, încă de la sfârşitul lunii decembrie. Jupiter este guvernatorul casei relaţiilor pentru voi.

Ţineţi minte nişte perioade: Jupiter va fi în casa a 7-a, casa a parteneriatelor, până pe 11 mai. Şi pe urmă, din 28 octombrie, până pe 21 decembrie. Acestea sunt perioadele în care vă puteţi manifesta, dezvolta, progresa, avansa zona relaţională.

Începutul anului vă prinde cu Venus retrogradă în casa a 5-a, cu nevoia de iubire, de ataşament, de afecţiune, cu nevoia de a vă pierde pur şi simplu în cineva, cu nevoia de romantism. Jupiter, fiind în casa a 7-a, ce vă spune? Asta, cel puţin până în mai. Vă spune că focusul principal al anului 2022 este relaţia din care faceţi parte sau singurătatea pe care o puteţi schimba, indiferent de vârstă, de statut, de experienţa relaţională.

În anul 2022 munca este oricum destul de stabilizată, pentru că îl avem pe Saturn în casa a 6-a şi vă ţine frâiele puternic şi vă responsabilizează mai mult decât e cazul. În acelaşi timp, vă arată că aveţi nişte limite.

Îndreptaţi-vă atenţia către partea romantică a vieţii, către pasiuni, către hobby-uri, către relaţii, către căsătorie, către parteneri.

Un singur lucru vreau să vă menţionez: Jupiter va face o conjuncţie cu Neptun, care este de mult timp la voi în casa a 7-a. Această conjuncţie se va petrece pe 12 aprilie. Este destul de ciudată. Puteţi câştiga totul sau puteţi pierde totul. Sfatul meu este să nu vă grăbiţi în jurul aceste date. De ce?

Ascultă, în continuare, horoscopul 2022 complet pentru Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară, prezentat de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel