Horoscop 2022 LEU. Daniela Simulescu, recomandare pentru tot anul: "Evitaţi ASTA!"

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Horoscop 2022 FECIOARĂ. Daniela Simulescu, recomandare pentru tot anul: "Evitaţi ASTA!"
EXCLUSIV
Horoscop 2022 FECIOARĂ. Daniela Simulescu, recomandare pentru tot anul: "Evitaţi ASTA!"

După 2020 și 2021, doi ani încărcați, iată că ne uităm cu speranță la cel ce urmează. Chiar avem nevoie de o gură de aer, la propriu și la figurat. Anul 2022 este totul despre VINDECARE. O perioadă de vindecare fizică, emoţională, în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul. Da, toate tiparele vechi rămân în urmă şi va avea loc o schimbare importantă, care va marca societatea pentru mulţi ani.

Mai exact, Conjuncția Jupiter-Neptun din Pești de pe 12 aprilie 2022 va produce o schimbare majoră în conștiința fiecărei persoane de pe această planetă până în 2035.

Oamenii vor avea nevoie de credință și o vor căuta în multe zări. 2022 se va simți de multe ori precum o nebuloasă. Dar de cele mai multe ori, avem nevoie de o asemenea stare pentru a începe să ne reconstruim. 

Perioada 14 mai - 28 iulie 2021 a fost ca un teaser la 2022. Te invit să te gândești la ce anume s-a întâmplat în viața ta atunci. Cu siguranță, o parte din evenimente vor continua în anul următor. 

Cei care au marcaj de Berbec, Fecioară, Balanță și Pești vor primi atât susținere, cât și teste de la univers. Aceștia o pot lua de la capăt, pot renunța la ce nu funcționează, își pot schimba viata radical sau pot face unele alegeri total diferite, indiferent de vârstă, statut sau educație.

Saturn va rămâne pe toată durata anului în Vărsător, ceea ce înseamnă că doar planurile autentice vor prinde viață. 

LEU / cei cu ascendent în LEU

În primul rând, vorbim de partea relaţională. Acolo rămâne Saturn pe tot parcursul anului 2022, în casa a 7-a, casa care ţine de relaţii, de parteneriate, de căsătorii, de legi, de procese.

Ce se poate întâmpla cu Saturn acolo?

Ziceţi "am fost singur până acum, hai să rămân singur şi de acum încolo". Saturn nu pune blocaj neapărat la a vă face o relaţie, dar nu grăbeşte lucrurile şi nu vă aduce parteneri care să vă facă să simţiţi fluturaşi. Vi-i aduce pe aceia sobri, serioşi, cu diferenţă de vârstă, care nu mişcă lucrurile aşa cum v-aţi dori şi ziceţi că mai bine mai aşteptaţi.

Saturn, indiferent de vârsta pe care o aveţi, îşi doreşte să nu mai intraţi în idile, să nu mai vreţi neapărat fluturaşi în stomac, ci să căutaţi relaţiile mai mature.

Cu Saturn în casa a 7-a, vi se ia din energie. Saturn face o opoziţie cu Soarele sau cu ascendentul vostru şi nu o să mai puteţi face lucrurile pe care le-aţi fi făcut, poate, în 2020.

Cu Saturn în casa a 7-a, mulţi veţi decide să vă căsătoriţi sau să luaţi decizia de a mai lucra la relaţie.

Dacă vreţi să vă fac un mic anunţ: În perioada mai - iulie 2021, gândiţi-vă cum v-a fost pe plan relaţional. Jupiter a fost în Peşti atunci şi va reveni în Peşti şi va sta acolo o bună perioadă din anul 2022. 

Saturn în tranzit în casa a 7-a vă cere să nu mai trageţi de ceva ce nu mai funcţionează deloc. Dacă sunteţi într-o relaţie, mai încercaţi. Dar dacă o relaţie s-a rupt şi voi tot mai încercaţi să trageţi de ea, intri în aceeaşi buclă.

Recomandarea principală pentru relaţii la voi este să evitaţi flirturile, idilele şi chestiile neserioase. E un an al relaţiilor serioase.

Ascultă, în continuare, horoscopul 2022 complet pentru Leu sau cei cu ascendent în Leu, prezentat de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel