Horoscop 2022. Ne apropiem de o conjuncţie ISTORICĂ şi MAGICĂ. Cum va arăta viaţa după 12 aprilie

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Conjuncția Jupiter-Neptun din 12 aprilie 2022 este fără îndoială evenimentul astrologic al anului. O conjuncţie istorică şi magică, ce se repetă o dată la 13 ani, însă ultima oară când această conjuncţie Jupiter - Neptun a avut loc în semnul Peşti a fost în anul 1856. În 2009, conjuncţia Jupiter-Neptun a fost în semnul Vărsătorului, când reţelele sociale au luat avânt. Ce ne va rezerva de această dată? Ne va spune Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro:

Daniela Simulescu explică fenomenul în emisiunea dedicată acestui aspect astrologic, despre care spune că va aduce în faţă problemele nerezolvate din 2020 şi în care oamenii vor prioritiza vindecarea mentală şi spirituală mai mult ca oricând.

"Neptun a intrat în Pești în 2011 și va mai sta până-n 2026, adică mult şi bine. Să ne aducem aminte de faptul că că Jupiter a fost în Pești anul acesta între 14 mai și 28 iulie, s-a întors în Vărsător, unde se va întoarce în decembrie şi va sta până pe 11 mai 2022, când va intra în Berbec, iar pe 28 octombrie revine în Pești, unde stă până în 21 decembrie anul viitor. Ce înseamnă acest lucru? Aceste două planete când se întâlnesc, creează un trend. Vorbește foarte mult de spiritualitate, despre partea interioară. Când vorbim despre Jupiter, vorbim despre expansiune. Când vorbim de Neptun, vorbim despre stări, despre ce simțim".

Daniela Simulescu: "Din 12 aprilie, pentru următorii 13 ani, alta va fi lumea"

"Din 12 aprilie, pentru următorii 13 ani, alta va fi lumea. Ele vor seta calea către mai multe lucruri. În primul rând, partea de dezinformare, dar şi o nevoie a oamenilor de a accesa zone mai spirituale, ezoterice, pentru că avem de-a face cu energia Peştilor. În  toate direcţiile ne vom duce şi nu vom mai şti în cine să credem.

Fie că ai Peşti sau nu în astrogramă, în primul rând vreau să atrag atenţia că tot ce înseamnă viciu va exploda. Dacă ai un viciu pe care nu ş-ai tratat şi îl ignori în continuare, cu Jupiter-Neptun în Peşti, nu mai ai limită şi ajunge viciul să te controleze. Nu ne referim doar la băut, ţigări, ci şi la relaţii toxice sau alte lucruri care îţi fac rău.

Jupiter Neptun ţine cont şi de vindecare. Abia la anul s-ar putea să trecem peste ce înseamnă pandemie. Jupiter Neptun e bun pe vindecare fizică şi emoţională, de aceea cred că la anul vor reieşi la suprafaţă toate problemele pe care le-am întâmpinat în 2020".

Vindecare

"În câteva luni, psihologii se vor îmbogăţi pt că această conjuncţie îţi arată clar că trebuie să te vindeci şi pe interior. S-ar putea ca percepţia oamenilor despre mersul la psiholog sau psihiatru se va schimba pentru că ne dăm seama că avem nevoie. E foarte bună pentru vindecare şi acceptare. 

Dacă tu te ştii că ai un viciu şi toată lumea îţi spune asta şi tu în continuare negi, gândeşte-te în ultimii ani ce ai pierdut din cauza acelui viciu şi poate îţi faci curaj să ceri sprijin şi să înceapă o perioadă în care începi să vindeci.

Jupiter-Neptun vorbeşte de sănătate, vicii şi problemele psihologice. Tot ce s-a întâmplat anul trecut, la anul se vor vedea. Mulţi, din dorinţa de a se vindeca, îşi vor da seama că vor să îi vindece şi pe alţii". 

Daniela Simulescu: "Ai grijă cu cine vorbeşti"

"Jupiter Neptun în Peşti va schimba tot ce ştim de religie, de credinţă. Dacă ţi-ai pus problema că vrei să schimbi religia, că vrei şi alte culturi, conjuncţia te ajută, ai toată susţinerea Universului. Dar chiar şi aşa, ai grijă în momentul în care găseşti un guru, un pastor, un preot care să promită mai mult decât este cazul. Grijă mare, grijă cu cine vorbeşti.

Dacă te decizi să devii psiholog, preot, guru, consilier, nu uite că mai întâi trebuie săp te vindeci tu ca să poţi să îi vindeci pe ceilalţi.

Industria cinematografică, artistică  se vor schimba enorm. poate vrei să joci în filme, poate vrei să scrii o carte, e minunat în jurul datei de 12 aprilie. Atunci ai putea să schimbi lumea dacă îţi propui acest lucru. Peştii au legătură cu transmiterea, cu propagarea. Se schimbă ideea de tehnologie, se schimbă ideea de mers la cinema, ideea de fotografie. Tot ce ţine de realitatea virtuală, lumea paralelă, se va schimba, pentru că peştii vorbesc de evadarea din lumea în care trăim. Perioada ce vine e prielnică pentru evadare. Dacă ai nişte idei din astea, fă ceva. Când vorbim de Peşti, nu există limite".

Danilea Simulescu: "Va fi o confuzie care va dizolva tot ce ştim despre lume"

"Mai vorbim despre generozitate, sacrificii. Mulţi oameni vor dori să renunţe la o carieră în corporaţie sau foarte oficială, la o profesie robotică şi vor dori să se dedice unei cauze, să mediteze, să fie mai spirituali, să aibă experienţe la care nu s-ar fi gândit niciodată. 

Veţi auzi de mulţi oameni care dintr-o dată renunţă la tot şi merg să îi salveze pe alţii. De fapt, vor căuta să se salveze pe sine. Una dintre tematicile principale va fi salvarea. Dar mai întâi îţi salvezi sufletul. Vom avea acces la multe căi prin care putem să facem asta. Doar că va fi confuzie. Dar confuzia aceasta va avea darul să dizolve tot ce ştiam despre toată lumea şi să ne pregătim de o altă lume, în care ne dăm seama că tot ce este lumesc, e şi el important, dar mai degrabă tot ce este spiritual contează. Că dacă înăuntru funcţionăm, totul merge.

Conjuncţia va schimba mult în lume. Aşteptaţi-vă ca această conjuncţie să ne zăpăcească. Singura mea rugăminte este să căutaţi ghiduri prin care să vă daţi seama ce înseamnă dezinformare, important e să credem în noi, să nu ne lăsăm vrăjiţi de nimeni. 

Dacă aţi vrut să iertaţi pe cineva, Conjuncţia Jupiter-Neptun, din 12 aprilie, este minunată. Dacă vreţi să scăpaţi de un viciu, la fel. O să vă arate că cu cât trageţi de cineva, nu îl puteţi schimba, trebuie să vă schimbaţi voi. O să ni se pară că le putem face pe toate, o să avem un curaj nebun, o inconştienţă. Un lucru bun, pentru că unele persoane ca să se apuce de proiectele pe care şi le-au dorit, au nevoie de un dram de inconştienţă. Profită de ea!"

Conjuncţia Jupiter - Neptun şi puterea de a schimba ISTORIA. Ce se va întâmpla în 2022?

Conjuncţia Jupiter - Neptun în Peşti din acest an promite schimbări pe scară largă în conştiinţa socială. Pentru a înţelege puţin amploarea sa, Ioana Ispas, Vicepreședintele Asociației Astrologilor, ne povesteşte ce evenimente majore au avut loc  în cadrul ultimei conjuncţii Jupiter - Neptun în Peşti.

Când s-a petrecut ultima conjuncție Jupiter - Neptun în PEŞTI?

“În 1856. Și atunci, dar și acum este vorba despre modul în care noi folosim resursele. După 1856, au urmat câțiva ani de maximă expansiune în Europa. Amintim de începutul colonizării unor regiuni din Africa și Asia de către Europa. Am avut un război al opiumului în China. Și au fost ani cu puternice inundații în Franța. Au fost destul de multe evenimente meteorologice mai deosebite, nu doar în Europa.

Și să ne reamintin că în 1856 a avut loc Tratatul de la Paris, care recunoștea Marea Neagră ca teritoriu neutru, nemilitarizat. Acest tratat a pus capăt războaielor dintre Imperiul Otoman și cel Țarist. Se recunoștea integritatea Imperiului Otoman. Iar pretențiile de expansiune ale Imperiului Țarist în zonă au fost foarte diminuate", a declarat Ioana Ispas, Vicepreședintele Asociației Astrologilor pentru Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel