Horoscop 2022 pentru zodiile de APĂ. Anul care aduce SPERANŢA pentru acest semn. "O mare REVELAŢIE!"

astrosens Team | Dată: 27 aug, 12:06 | Categorie: Noutati
(sursa foto: captura video Youtube)
(sursa foto: captura video Youtube)

Horoscopul 2022 pentru zodiile de apă şi ascendenţii acestora vine cu un curent proaspăt care îi va scoate din locul lor confortabil pe cei născuţi sub semnul Rac, Scorpion şi Peşti. Fiecare are ceva de învăţat de la acest an: Racul este încurajat să iasă din cochilie şi să vadă lumea, Scorpionul devine pregătit pentru următoarea etapă din viaţa sa şi să se vindece emoţional, iar Peştii vor avea parte de o revelaţie. Astrologul Astrosens.ro, Daniela Simulescu, dezvăluie ce rezervă 2022 pentru semnele de apă.

Horoscop 2022 Rac

Anul 2022 îți va readuce speranța. Îți vei regăsi credința interioară, cea care te va ajuta să pornești din nou la drum. Oricare ar fi acesta. Fie el unul spiritual ori concret. Călătoriile vor fi pe agenda ta mai mult ca niciodată. Orice pas făcut va avea o componentă de dezvoltare personală. Vei cunoaște oameni noi, diferiți de tine. Te vei implica în cauze și îți vei da seama că principiile și valorile celorlalți nu pot fi negociate. Conjuncția Jupiter-Neptun din data de 12 aprilie, din casa a 9-a, îți va ridica la fileu destule întrebări despre lumea în care trăim. Și s-ar putea să vrei să studiezi domenii noi. Indiferent de vârstă, educaţie și alți factori, poți decide că este păcat să ai obiective mici. Și că, dacă vrei să îți lărgești orizonturile, trebuie mai întâi să cauți cunoașterea. În toate formele ei.

Citeşte continuarea aici: Horoscop Rac 2022

 

Horoscop 2022 Scorpion

Anul 2022 va fi prielnic acelora care vor copii, care vor să petreacă mai mult timp de calitate în preajma copiilor deja existenți, sau acelora care vor să iubească necondiționat. Să întâlnească acea persoană care să îi facă să viseze și să își accepte vechile cicatrici. Voi, Scorpionilor, veți învăța să fiți mai vulnerabili, onești, să visați, să fiți mai romantici și receptivi, să vă deschideți în fața iubirii și să să oferiți o șansă pasiunilor mai vechi sau noi. Conjuncția Jupiter-Neptun din 12 aprilie este prielnică pentru vindecare emoțională sau pentru aceia care își doresc mult copii. Indiferent de cum a fost procesul până atunci. De ce? Pentru că veți avea curajul să încercați și alte metode, tratamente sau tehnici. Indiferent de vârsta copiilor, veți avea parte de surprize plăcute din partea lor și de evenimente în care să fiți implicați. Orice s-ar întâmpla în 2022 pe planul personal și profesional, va trebui să ții cont de ceva: timpul tău liber. 

Citeşte continuarea aici: Horoscop 2022 Scorpion

 

Horoscop 2022 Peşti

Fă un exercițiu de memorie! Gândește-te la perioada 14 mai-28 iulie 2020. Ce s-a întâmplat? Sau ce ai avut impresia că se întâmplă? Atunci, Jupiter s-a aflat în semnul tău și ți-a oferit un preambul la 2022. Dacă ar fi să alegem un cuvânt cheie al următorului an, acela ar fi inconștiența. Jupiter se va întâlni cu Neptun pe 12 aprilie, conjuncție care se petrece odată la 13 ani. Atât Jupiter, cât și Neptun sunt considerați guvernatorii tăi. Alăturarea lor te poate ajuta să visezi departe, să îndrăznești mai mult, să treci cu ușurință peste tendințele de auto sabotaj sau peste cele de sacrificiu total. Este adevărat că Jupiter-Neptun ne vorbește despre dizolvarea individualității, dar în ceea ce te privește nu este cazul. Poate vei reuși să te scuturi de hainele de victimă, despre care credeai că îți vin bine. Tot anul 2022 poate fi ca o mare revelație.

Citeşte continuarea aici: Horoscop Pești 2022

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google PlayIti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?