Horoscop 2022 pentru zodiile de APĂ. Previziunile astrologului Daniela Simulescu

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
(sursa foto: captura video Youtube)
EXCLUSIV
(sursa foto: captura video Youtube)

După 2020 și 2021, doi ani încărcați, iată că ne uităm cu speranță la cel ce urmează. Chiar avem nevoie de o gură de aer, la propriu și la figurat. Anul 2022 este totul despre VINDECARE. O perioadă de vindecare fizică, emoţională, în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul. Da, toate tiparele vechi rămân în urmă şi va avea loc o schimbare importantă, care va marca societatea pentru mulţi ani. Află previziunile 2022 pentru zodiile de apă:

Horoscop 2022 pentru RAC / cei cu ascendent în RAC

Anul viitor vine să vă facă să-i iertați pe ceilalți și să vă împăcați cu oamenii.

Știți ce se va întâmpla în anul 2022?

Veți călători mai mult, veți decide să plecați din țară sau să vă mutați în altă țară, vă apucați de o școală, vă reconectați cu tot ce înseamnă credință, mergeți într-un pelerinaj, în drumeție, călătorie, vă apucați să învățați lucruri noi. Dar domeniile pe care vă doriți să le explorați, vor avea o conexiune cu tot ce este spiritual, tot ce este legat de psihologie, de sufletul uman. 

Jupiter va parcurge casa a 9-a, iese din casa a 8-a, că nu v-a făcut un an minunat 2021, dar nu ați vrut voi să credeți asta. Se duce în casa a 9-a, o casă care are legătură cu studiul, cu călătoriile și credința și va sta acolo în mare partea anului 2022. Jupiter va face o Conjuncție cu Neptun în casa a 12-a și aici e ca și cum, dintr-o dată, prindeți o conexiune cu Dumnezeul vostru și aveți o infuzie, vi se amplifică o speranță, un ideal puternic.

Horoscop complet VIDEO pentru RAC

Horoscop 2022 pentru SCORPION / cei cu ascendent în SCORPION

Ce an urmează pentru voi... Nu la mulţi pot să spun ce spun la voi, să ştiţi! Cred că sunteți printre cei mai avantajați, norocoși, fericiți în anul 2022. De ce spun asta? Jupiter, planeta expansiunii, tranzitează casa a 5-a în mare parte a anului. 

Dacă vreţi să vă aduceţi aminte ce s-a întâmplat în perioada mai-iulie 2021 în viaţa voastră. Un pic din bucăţica de acolo se va întoarce în anul 2022. 

Jupiter te şi păcăleşte, că îţi dă mai mult decât poţi duce, dar tranzitează casa a 5-a, care are legătură cu iubirea, cu creativitatea, cu exprimarea de sine, cu copiii, cu flerul la afaceri, cu banii primiţi de la familie şi cu jocurile de noroc.

Focusul în 2022 pentru voi este iubirea: iubirea de sine şi iubirea de ceilalţi.

Horoscop complet VIDEO pentru SCORPION

Horoscop 2022 pentru PEŞTI / cei cu ascendent în PEŞTI

Veţi citi în stânga şi în dreapta că este anul vostru, că Jupiter e în semnul vostru, că se întâmplă minuni, că sunteţi cei mai avantajaţi, cei mai norocoşi. 

Teoretic, când Jupiter intră într-un semn, este avantajat. Da, doar că, ce nu se spune pe ici, pe colo, e că Jupiter este şi un mare păcălici şi e un mare bufon. Vă poate da, dar vă poate şi lua.

Anul 2022 poate să fie un an de creştere, dar întotdeauna când primim ceva, Universul ne şi ia ceva. 

Da, Jupiter este în semnul vostru încă din decembrie 2021. Va sta acolo până pe 11 mai, când va intra în semnul Berbec, se va reîntoarce în semnul vostru de pe 28 octombrie şi până pe 21 decembrie. Deci, există două perioade în care Jupiter este în semnul vostru. Ce presupune acest lucru?

Horoscop complet VIDEO pentru PEŞTI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel