Horoscop 2022 PEŞTI. Daniela Simulescu: "Un an bun pentru vindecare. Aveţi GRIJĂ!"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Horoscop 2022 PEŞTI. Daniela Simulescu: "Un an bun pentru vindecare. Aveţi GRIJĂ!"
EXCLUSIV
Horoscop 2022 PEŞTI. Daniela Simulescu: "Un an bun pentru vindecare. Aveţi GRIJĂ!"

După 2020 și 2021, doi ani încărcați, iată că ne uităm cu speranță la cel ce urmează. Chiar avem nevoie de o gură de aer, la propriu și la figurat. Anul 2022 este totul despre VINDECARE. O perioadă de vindecare fizică, emoţională, în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul. Da, toate tiparele vechi rămân în urmă şi va avea loc o schimbare importantă, care va marca societatea pentru mulţi ani.

Mai exact, Conjuncția Jupiter-Neptun din Pești de pe 12 aprilie 2022 va produce o schimbare majoră în conștiința fiecărei persoane de pe această planetă până în 2035.

Oamenii vor avea nevoie de credință și o vor căuta în multe zări. 2022 se va simți de multe ori precum o nebuloasă. Dar de cele mai multe ori, avem nevoie de o asemenea stare pentru a începe să ne reconstruim. 

Perioada 14 mai - 28 iulie 2021 a fost ca un teaser la 2022. Te invit să te gândești la ce anume s-a întâmplat în viața ta atunci. Cu siguranță, o parte din evenimente vor continua în anul următor. 

Cei care au marcaj de Berbec, Fecioară, Balanță și Pești vor primi atât susținere, cât și teste de la univers. Aceștia o pot lua de la capăt, pot renunța la ce nu funcționează, își pot schimba viata radical sau pot face unele alegeri total diferite, indiferent de vârstă, statut sau educație.

Saturn va rămâne pe toată durata anului în Vărsător, ceea ce înseamnă că doar planurile autentice vor prinde viață. 

PEŞTI / cei cu ascendent în PEŞTI

Veţi citi în stânga şi în dreapta că este anul vostru, că Jupiter e în semnul vostru, că se întâmplă minuni, că sunteţi cei mai avantajaţi, cei mai norocoşi. 

Teoretic, când Jupiter intră într-un semn, este avantajat. Da, doar că, ce nu se spune pe ici, pe colo, e că Jupiter este şi un mare păcălici şi e un mare bufon. Vă poate da, dar vă poate şi lua.

Anul 2022 poate să fie un an de creştere, dar întotdeauna când primim ceva, Universul ne şi ia ceva. 

Da, Jupiter este în semnul vostru încă din decembrie 2021. Va sta acolo până pe 11 mai, când va intra în semnul Berbec, se va reîntoarce în semnul vostru de pe 28 octombrie şi până pe 21 decembrie. Deci, există două perioade în care Jupiter este în semnul vostru. Ce presupune acest lucru?

Când Jupiter vine, vă deschide o cale, vă dă încredere, vă dă speranţă, vă dă inspiraţie, aveţi impresia că sunteţi mai norocoşi, că le puteţi face pe toate. Iar Jupiter în Peşti crede că le face pe toate.

Dar, tot în perioadele astea, pe ici, pe colo, mai apar situaţii neaşteptate, mai ales în jurul datei de 12 aprilie, când Jupiter va face conjuncţia cu Neptun. Ambele planete vă guvernează şi se vor întâlni în semnul vostru.

Aici este un risc mare legat de propria persoană. O dată legat de propria sănătate. S-ar putea să aveţi probleme legate de un diagnostic sau să descoperiţi o problemă de sănătate, ori se poate amplifica o problemă. Atenţie că mă refer atât la problemele fizice, cât şi la cele de sănătate mintală.

Atenţie la vicii, la dependenţe, la lucruri pe care le faceţi, vă fac rău, dar voi negaţi asta.

Puteţi construi ceva, puteţi să vă mutaţi într-o altă ţară, puteţi să obţineţi un alt loc de muncă, puteţi să faceţi mai mulţi bani, dar undeva vor fi şi nişte scurgeri. Vi se uşurează ceva. E un an în care, dacă nu sunteţi atenţi, vă puteţi pierde minţile. Mai ales în preajma datei de 12 aprilie. De aceea vă rog foarte mult să aveţi grijă.

Ce vă mai invit să faceţi în următorul an? Să nu riscaţi totul: pentru o afacere, pentru o persoană, pentru un imobil, pentru un loc de muncă. Da, acceptaţi ce vă oferă universul dar nu puneţi tot ce aveţi pe masă. Fiţi mai circumspecţi. E adevărat, trebuie să faceţi ceva în 2022, trebuie să vă bucuraţi de viaţă.

S-ar putea să auzim de persoane cu marcaj de Peşti în 2022 care nu au ţinut cont de ce au spus oamenii din jur şi au făcut descoperiri uimitoare, au câştigat premii. 

Aveţi grijă în anul 2022, că sunteţi cei mai sensibili la dezinformare. Vă recomand să nu credeţi tot ce auziţi şi tot ce citiţi. E o nevoie atât de mare să credeţi lucrurile respective, încât vă lipiţi de ele şi vă creaţi o poveste proprie, o daţi mai departe şi ceilalţi oameni care nu sunt ca voi s-ar putea să sufere din cauza informaţiilor pe care le transmiteţi.

Anul 2022 e bun pentru vindecare, mai ales cei care duceţi în spate probleme. Dar este şi un an al amplificării problemelor, dacă nu aveţi grijă.

Anul 2022 vine cu o nevoie de reconectare la emoţii, la psihic, la minte.

Ascultă, în continuare, horoscopul 2022 complet pentru Peşti sau cei cu ascendent în Peşti, prezentat de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel