Horoscop 2022 TAUR. Daniela Simulescu: "Cine nu e gata, e luat cu LOPATA!"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Horoscop 2022 TAUR. Daniela Simulescu: "Cine nu e gata, e luat cu LOPATA!"
EXCLUSIV
Horoscop 2022 TAUR. Daniela Simulescu: "Cine nu e gata, e luat cu LOPATA!"

După 2020 și 2021, doi ani încărcați, iată că ne uităm cu speranță la cel ce urmează. Chiar avem nevoie de o gură de aer, la propriu și la figurat. Anul 2022 este totul despre VINDECARE. O perioadă de vindecare fizică, emoţională, în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul. Da, toate tiparele vechi rămân în urmă şi va avea loc o schimbare importantă, care va marca societatea pentru mulţi ani.

Mai exact, Conjuncția Jupiter-Neptun din Pești de pe 12 aprilie 2022 va produce o schimbare majoră în conștiința fiecărei persoane de pe această planetă până în 2035.

Oamenii vor avea nevoie de credință și o vor căuta în multe zări. 2022 se va simți de multe ori precum o nebuloasă. Dar de cele mai multe ori, avem nevoie de o asemenea stare pentru a începe să ne reconstruim. 

Perioada 14 mai - 28 iulie 2021 a fost ca un teaser la 2022. Te invit să te gândești la ce anume s-a întâmplat în viața ta atunci. Cu siguranță, o parte din evenimente vor continua în anul următor. 

Cei care au marcaj de Berbec, Fecioară, Balanță și Pești vor primi atât susținere, cât și teste de la univers. Aceștia o pot lua de la capăt, pot renunța la ce nu funcționează, își pot schimba viata radical sau pot face unele alegeri total diferite, indiferent de vârstă, statut sau educație.

Saturn va rămâne pe toată durata anului în Vărsător, ceea ce înseamnă că doar planurile autentice vor prinde viață. 

Horoscop 2022 pentru TAUR / cei cu ascendent în TAUR

Să ne aducem aminte ce îţi povesteam la sfârşitul anului 2020 şi ţi-am tot spus pe tot parcursul anului 2021, că trebuie să faci o schimbare din punct de vedere profesional. Şi că, dacă nu o faci, nu o să îţi fie foarte bine.

Unii dintre voi poate aţi făcut un pas în necunoscut, v-aţi aruncat, aţi avut curaj, aţi rupt o barieră, o regulă pe care o urmaţi de obicei, dar mulţi încă aţi ezitat. Ce se va întâmpla de acum încolo?

Jupiter va ieşi din casa a 10-a. Aţi avut în casa a 10-a şi Jupiter, şi Saturn. Au venit oportunităţi, dar tot nu v-aţi aruncat, tot v-a fost teamă. Jupiter va intra în casa a 11-a. Va intra în Peşti încă de la finalul anului 2021 şi va sta acolo până în mai 2022.

Să vorbim de Jupiter în casa a 11-a. Pentru cei care au făcut în 2021 o schimbare profesională, de statut, chiar şi cel marital, în anul 2022, veţi vedea roadele faptelor voastre. Pentru mulţi se poate lăsa cu mai mulţi bani, cu bonusuri, cu prime, cu alte câştiguri din ceea ce aţi întreprins profesional în anul 2021. Pentru cei care nu au făcut nişte schimbări, 2022 nu va fi un an plăcut, pentru că Saturn va rămâne în casa a 10-a. Jupiter în casa a 11-a vrea să vă aducă oportunităţi, planuri noi, şanse, dar dacă Saturn vine şi găseşte ce nu aţi făcut bine în anul 2021, mai întâi îşi face el treaba. Adică veţi întâmpina multe limitări din partea şefilor, multe momente care nu vă vor conveni din punct de vedere profesional, veţi trece prin situaţii în care veţi avea impresia că nu sunteţi lăsaţi să urcaţi, că nu sunteţi lăsaţi să faceţi lucruri în plus sau o să credeţi vi se dau prea multe responsabilităţi, că vi se pun prea multe în cârcă în comparaţie cu alţii. 

Cu Saturn în casa a 10-a nu mai puteţi lua partea profesională la modul superficial. Saturn în casa a 10-a îşi doreşte de la voi să vă fixaţi un rol, să vă fixaţi o limită, să ştiţi cine sunteţi. Saturn acolo vă presează, vine în careu cu semnul vostru.

Mulţi dintre voi aveţi impresia că dacă nu aţi reuşit să faceţi schimbarea în 2021, vine o "steluţă norocoasă" de undeva şi se întâmplă în 2022. Cei care aţi reuşit să faceţi o schimbare în 2021, veţi vedea reuşitele acestei schimbări şi vă veţi simţi mai bine în propria piele. Cei care nu aţi făcut o schimbare şi v-a fost frică, anul 2022 nu va fi cel mai bun pentru voi. Veţi avea probleme cu autoritatea sau veţi deveni voi o autoritate, fie în familie sau la locul de muncă. Dacă nu aţi făcut nişte schimbări şi aţi tot aşteptat, în 2022 există şansa unor schimbări, dar cu mult chin şi cu blocaje, frustrări, supărări.

Venus, guvernatorul vostru, va fi retrogradă la începutul anului, ceea ce înseamnă că, până pe 29 ianuarie cel puţin, chiar până pe 6 martie când îşi termină efectele retrogradării, tot ce înseamnă principii de viaţă, valorile voastre personale, credinţa, idealurile voastre, le luaţi şi începeţi să mai separaţi din ele.

Cei care vreţi să faceţi compromisuri, anul 2022 nu este bun. Venus se întâlneşte acolo cu Pluto şi orice tentativă mai "coruptă", va ieşi la iveală. Dacă vă ştiţi cu procese, poate partaje, negocieri, moşteniri, încercaţi să faceţi lucrurile cât se poate de corect până în martie.

O veste bună toţi: Venus în Capricorn vă ajută până în martie să călătoriţi, să vă mutaţi, să vă apucaţi de o şcoală. Venus vă arată că mai sunt şi alte lucruri care trebuie ştiute şi vă vor ajuta.

Ascultă, în continuare, horoscopul complet pentru Taur sau cei cu ascendent în Taur, prezentat de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel