Horoscop 2023 Berbec. Daniela Simulescu aduce noi previziuni astrologice - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepick
EXCLUSIV
Freepick

Iată ce aduce horoscopul anului 2023 pentru Berbec și cum va fi influențată această zodie.

Cu Jupiter în semnul lor, Berbecii își găsesc noi resurse în 2023. Această planetă vorbește despre expansiunea minții, despre călătorii și despre credință. Prima parte a anului este benefică, deși debutează cu Marte retrograd în Gemeni. La început, poți fi confuz, deși îți dai silința pe toate planurile. Nu știi în ce domeniu să lucrezi, dar trebuie să faci pași mici, care duc la cele mai bune rezultate.

Chiar dacă pare că înoți în gol, Jupiter devine un înger păzitor și te încurajează să încerci. Bazează-te mai mult pe ceea ce îți dorești să faci. Încearcă puțin din toate și așteaptă-te la drumuri și chestiuni birocratice. Tehnologia îți poate da bătăi de cap în prima parte a anului, dar sunt luni foarte bune pentru examene și noi diplome, mai ales până în Mai.

Poate o să-ți lipsească încrederea în tine, dar nu trebuie să te autosabotezi. Ai grijă la vindecare și înțelege-ți mai bine nevoile organismului. Pe scurt, ai mai multă grijă de tine.

După 16 mai, Jupiter întră în Casa a II-a, a banilor și a resurselor. În ceea ce privește traiectoria financiară, resursele vin către Berbeci, care pot vedea roadele muncii lor. Nu vorbim despre o traiectorie liniară, ci despre un drum cu suișuri și coborâșuri. Ce trebuie să reții? Nu ești banii pe care-i faci, însă trebuie să-ți dai valoare și să înveți constant lucruri noi. În 2023, păstrează sau creează un fond de rezervă, pentru că banii nu doar vin, ci și pleacă.

Venus, planeta iubirii și a feminității, va retrograda în 2023, între 23 iulie și 4 septembrie, însă vei simți influența sa de pe 5 iunie până pe 9 octombrie. Astfel, poți observa întoarcerea foștilor parteneri, cunoști oameni noi sau relația în care te afli este testată în perioada verii. Romantismul și pasiunea vor fi prezente, însă, datorită retrogradării lui Venus, nu te lăsa păcălit, mai ales dacă reiei o relație veche.

Pot apărea și persoane noi în viața ta, fie că ești sau nu implicat într-o relație. Nu lua decizii tranșante, fiindcă riști să fii dezamăgit. Ești într-o relație care nu mai funcționează? Vei fi testat constant și simți că nu găsești rezolvare. Venus retrograd nu încurajează semnarea actelor de căsătorie, ci mai degrabă a celor de divorț. Se impune grijă constantă pe plan personal.

În 2023, îți regăsești feminitatea. Venus retrograd în Leu vorbește despre grija de sine, mai ales când îți dorești un aspect nou, îmbunătățit. Totuși, nu-ți cheltui toți banii pe o haină nouă de blană, s-ar putea să regreți investiția.

Trebuie să menționăm despre intrarea lui Saturn în Marte în Casa a XII-a în Pești. Ai grijă la problemele grave de sănătate, cronice sau acute. Mergi la doctor, odihnește-te și fă totul ca să te vindeci. La fel de importantă este și sănătatea celor dragi, așa că poți prelua din sarcinile lor.

În final, Pluto întră în Casa a XI-a între 23 martie și 11 iunie, deci este un moment optim pentru o afacere sau un proiect nou. Poți să te implici și în acțiuni de voluntariat. Te rupi de oameni cu care nu mai ai nimic în comun.

Urmărește previziunile în întregime pentru Berbec/Ascendent în Berbec: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience