Horoscop 2023 Fecioară

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
(sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Previziuni 2023 pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară. Urmează un an cu multe examene în zona relațională. 

În 2023 vei afla, nu în cel mai plăcut mod, că o relație serioasă nu se bazează doar pe iubire. Pe fluturașii din stomac, pe chimie, spontaneitate, sau pe senzațiile pe care le ai când ești în preajma persoanei iubite. Chiar nu vei mai putea idealiza pe nimeni! Ci pe un angajament cât se poate de serios. Saturn, planeta limitelor și a maturizării, va intra în casa relațiilor și a parteneriatelor pe 7 martie. Construcția unei relații stabile presupune compromisuri, sacrificii, muncă, efort, răbdare și testarea limitelor. Într-un cuvânt: frustrare. 2023 nu mai vine cu dragostea aceea din filme și romane. Nu vei mai avea putere și energie să alergi după năluci. 

Cele mai sus scrise sunt valabile și pentru cei singuri, dar și pentru cei aflați deja într-o relație veche. Pentru unii, căsătoria poate deveni destul de sufocantă, iar alții își vor găsi partenerul cel mai potrivit pentru nevoile tale, și nu pentru dorințe tale. 

Dacă ai în plan un divorț în 2023, te sfătuiesc să te înhami la acesta cu multă răbdare. Și să fii pregătit de orice! Vei vedea cu adevărat cine este persoana pe care ai iubit-o. Și s-ar putea să nu îți priască deloc realitatea! 

Valabil și pentru parteneriatele profesionale. Șefii și colegii nu îți sunt rude, deci nu trebuie să te porți cu ei ca atare. Ci să fii cât mai obiectiv cu putință! Ca să nu suferi inutil pe urmă. 

Până pe 25 martie, Marte va sta în casa carierei. Și să te ții! Schimbările ierarhice îți vor aduce destul stres și te vor indispune. Dar astfel îți vei găsi vocea pe care o vei folosi ca niciodată. Nu vei fi cel tăcut, ci acela care provoacă persoanele autoritare. 

Anul 2023 aduce multe beneficii celor care vor să studieze, să călătorească sau să înceapă un proces de dezvoltare personală. Jupiter cere următorul pas. 

Mercur va retrograda în semnul tău în perioada 23 august - 15 septembrie și îți va reîntoarce unele decizii. Vei primi ajutor în a aduce îmbunătățiri unor segmente ale vieții. Inițial te vei învinovăți, după care vei descoperi că nu îți place să stai prea mult în postura de victimă. Până la urmă, perioada de retrogradare, te va ajuta să îți dai seama de ce ai nevoie cu adevărat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel