Horoscop 2023 Octombrie Zodii: Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Autorul articolului: Ştefan-Eduard Poraicu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursă foto: pixabay.com

Descoperă mai multe despre ce înseamnă această lună pentru zodii.

Octombrie aduce o serie de schimbări astrale ce influențează profund semnele Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. În timp ce fiecare semn își are propriul său traseu specific, teme generale precum relațiile, cariera și introspecția se fac simțite în întreg spectrul zodiacal.

Previziuni pentru zodia Leu

Luna aceasta este definită de dualitatea energiilor cosmice pentru Leu. Eclipsa de soare din 14 octombrie activează casa a 3-a, punând accent pe comunicare și relațiile cu oamenii apropiați. Este un moment bun pentru a finaliza studiile, a clarifica chestiuni administrative și pentru a face schimbări majore în modul în care comunicați cu cei din jur. Contrapunctul vine cu eclipsa de lună din 28 octombrie, care luminează casa a 10-a a carierei. Cu Jupiter retrograd aici, s-ar putea să simțiți o ușoară inhibare sau nesiguranță în avansarea profesională. Totuși, această lună este și despre regăsirea echilibrului și transformarea oricărei crize în oportunitate. Educația și informarea vor fi cheia succesului. Vezi aici PREVIZIUNILE complete penetru LEU.

Previziuni pentru zodia Fecioară

Octombrie este o lună a redescoperirii pentru Fecioara. Cu Lilith și Venus care intră în semnul vostru, veți simți un val de înnoire. De la aspectul fizic, la personalitate și până la modul în care vă prezentați în fața lumii, există o dorință puternică de transformare și de îmbunătățire. Cu toate acestea, cu Mercur care se retrage din semnul vostru și se mută în casa a 2-a, atenția se îndreaptă către finanțe. Este esențial să planificați și să gestionați cu atenție resursele. Arta negocierii va fi crucială în această lună, asigurându-vă că faceți alegerile corecte. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru FECIOARĂ.

Previziuni pentru zodia Balanță

În timp ce soarele strălucește în semnul vostru, aducând o doză de energie și încredere, Venus, planeta iubirii și a frumuseții, va intra în casa a 12-a pe 9 octombrie. Aici, poate induce o tendință de a vă pierde în relații complexe sau de a vă simți atrasi de situații neclare. Marte, planeta acțiunii, vă va stimula să ieșiți în față și să luați inițiativa. Cu toate acestea, sfârșitul lunii aduce atenție în domeniul financiar, unde va fi necesară prudență și discernământ. Provocările acestei luni vă vor ajuta să vedeți lucrurile dintr-o perspectivă nouă și să luați decizii în cunoștință de cauză. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru BALANȚĂ.

Previziuni pentru zodia Scorpion

În prima jumătate a lunii, Scorpionul se poate simți în umbra, datorită poziționării lui Marte în casa a 12-a. Există o energie latentă care pare să aștepte momentul potrivit pentru a izbucni. După 12 octombrie, acest moment ajunge, și energia și determinarea inerentă Scorpionului revin cu forță. Cu Mercur în semnul vostru, gândurile și ideile curg cu ușurință. Atenția se mută de asemenea către relații, mai ales cu prezența lui Jupiter în casa a 7-a. Finalul lunii poate aduce o necesitate de claritate sau chiar de luare a unor decizii importante în viața sentimentală. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru SCORPION.

În concluzie, Octombrie promite a fi o lună de introspecție și acțiune pentru aceste semne zodiacale. Fiecare semn va fi îndemnat să se aprofundeze, să evalueze și să acționeze în conformitate cu propria sa intuiție și cu înțelepciunea cosmică.

Iată calendarul celor mai importante evenimente astrologice din octombrie!

3 OCTOMBRIE: LILITH INTRĂ ÎN FECIOARĂ

După tranzitul prin Leu, care a expus numeroase personalități cu un grad ridicat de narcisism, iată că, acum, Lilith pătrunde în semnul perfecțiunii. Ne vom duce obsesiv către ea pentru a fugi de haosul din viețile noastre. Lilith ne sperie, dar ne și atrage precum un magnet. Iar arhetipul Fecioarei este cel al algoritmului. 

5 OCTOMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN BALANȚĂ

În sfârșit, planeta comunicării scapă de semnul contaminat al retrogradării. Vom folosi cele mai alese cuvinte. Vom lua decizii când suntem siguri că ambele părți au de câștigat. Este posibil să facem curățenie și în vocabular, să ne dăm seama că nu obținem nimic cu furie și injurii. Dreptatea va fi pe buzele tuturor. Dar și nevoia de validare la tot pasul. 

9 OCTOMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN FECIOARĂ

Iată că vine și rândul lui Venus să scape de reminiscențele retrogradării! Intrarea în semnul analitic al Fecioarei, va face din planeta frumuseții și a iubirii o domniță în căutarea perfecțiunii, sau mai bine zis a greșelilor. Mulți se vor trezi din mrejele retrogradării, își vor da seama că au fost îndrăgostiți de dragoste și că relațiile sănătoare se construiesc pe baza compatibilității, nu doar pe fluturașii din stomac.

12 OCTOMBRIE: MARTE INTRĂ ÎN SCORPION

Planeta acțiunii tranzitează semnul profund și intens al Scorpionului. Vom fi mai preocupați de strategii, planuri, decât de a acționa imediat. Cumva, va trebui să ne găsim și o motivație destul de puternică înainte de implicarea în orice proiect. 

14 OCTOMBRIE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ NOUĂ ÎN BALANȚĂ

Semnul Balanței ne vorbește despre pace, armonie și echilibru, cuvinte-cheie asupra cărora ar trebui să medităm pentru a ne armoniza noi înșine cu energia acestui eveniment astrologic. Ar trebui să ne gândim cum putem vedea frumosul în noi, dar și cum putem face lumea mai frumoasă.

22 OCTOMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN SCORPION

Trecem la o perioadă în care suntem mai închişi, introvertiți, suspicioși. Pentru că avem nevoie de siguranţă. Mercur în Scorpion nu comunică până nu ştie sigur că ale lui cuvinte sunt 'punct ochit, punct lovit’. Vom avea tot felul de descoperiri, vom fi mai cinici, mai sarcastici, mai frustraţi, ne vom victimiza, vom dramatiza foarte mult, vom dori atenţie. În plus, o vom lua pe ocolite, nu vom comunica foarte direct.

28 OCTOMBRIE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/ LUNĂ PLINĂ ÎN TAUR

Eclipsele de Lună reprezintă o eliberare de tot ce este vechi. Putem lăsa în urmă versiunea noastră veche sau orice nu ne mai serveşte în viaţa noastră, să tindem spre o viaţă nouă.Taurul fiind un semn fix, ai putea experimenta o oarecare rezistenţă sau ezitare în faţa schimbărilor care ar putea apărea în viaţa ta. Vă puteți aştepta la surprize şi întorsături neaşteptate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel