Horoscop 2023 Rac

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Horoscop 2023 Rac/Ascendent în Rac. 2023 va fi plin de călătorii!

În prima jumătate a anului 2023, eforturile tale vor fi concentrare în zona profesională. Jupiter tranzitează casa carierei și vine cu oportunități clare. Poate unele strâns legate de ce s-a întâmplat în viața ta în perioada 11 mai - 28 octombrie 2022. Poți primi o promovare, poți alege un alt domeniu de activitate sau poți primi mai multă responsabilitate. Există și riscul să te aglomerezi, dar reușești să te ocupi de toate. Jupiter ține cont mai ales de cei care se ocupă și de ce le face plăcere, nu doar să pună o pâine pe masă. Unele decizii ale companiei nu îți vor fi pe plac, dar nu este cazul să te sperii. Ai șanse să transformi orice incovenient într-un mare avantaj. 

Din a doua parte a anului, te vei ocupa de planurile pentru viitorul apropiat. Doar că de data aceasta vei avea în vedere și viața personală. Vei fi mai atent la cum ești perceput de societate, de prieteni, de apropiați. Te vei implica în mai multe activități de grup. Îți deschizi orizontul și îți creezi noi idealuri. Îți faci noi prieteni, petreci timp de calitate cu aceia vechi, participi la tot felul de evenimente, călătorești mai des. Există riscul să devii mai egoist, să nu împărtășești momentele de bucurie cu familia. 

Venus va retrograda în zona banilor între 23 iulie - 4 septembrie, timp în care trebuie să te ocupi de creșterea veniturilor din muncă proprie. Vei fi mult mai priceput la negocieri. De fapt, vei avea o doză suplimentară de încredere. 

În 2023, indiferent de vârstă, educație, statut, astrele te împing să îți găsești un sens. Și să plonjezi într-un domeniu spiritual. Nu te mai mulțumește ce este lumesc. Sau să decizi să urmezi cursurile unei școli. Evoluția personală te motivează și îți oferă un drum la care pornești într-un mod asumat. Călătoriile îți vor aduce experiențe care te vor lumina. Cunoașterea dobândită îți va aduce o altă perspectivă asupra lumii. Ca și cum ți se schimbă dioptriile la ochelarii vieții. Vezi totul mai clar. 

Chestiunile administrative îți vor da mari bătăi de cap!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel