Horoscop 2023 Săgetător

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
 (sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Previziuni 2023 Săgetător/Ascendent în Săgetător. Acești nativi vor munci mult!

În primele trei luni ale anului 2023, astrele te invită să iei decizii, acolo unde este cazul, referitoare la zona relațională. Mai ales dacă sunt probleme. Tranzitul lui Marte în casa relațiilor aduce stres, tensiuni, nerăbdare, frustrare și frică. Atmosfera nu va fi plăcută dacă și-a făcut simțită prezența blazarea. Faptele și vorbele partenerului te vor irita într-un mod greu de controlat. Pot apărea și evenimente radicale, adică ori te căsătorești, ori te desparți. Dar colaborarea dintre Marte și Jupiter poate crea și portița către vindecare. 

În martie, Saturn pășește în zona familiei și a locuinței. Acum îți vei da seama dacă ai o fundație sigură. Dacă ai pe ce te baza. Atmosfera domestică va fi serioasă. Mulți își vor îmbunătăți spațiul locativ și vor fi mai prezenți în viața rudelor apropiate. Pot apărea probleme legate de părinți. Neînțelegeri sau vei fi nevoit să devii responsabil pentru ei. Îți vei căuta propriul “acasă”. 

Începând cu 16 mai, Jupiter, guvernatorul tău, își pornește tranzitul în casa muncii și a sănătății. La ce te ajută? Să îți găsești un loc de muncă, să îl schimbi pe actualul sau să te faci mai util în cadrul companiei actuale. Cert este că, oriunde ai fi angajat, volumul de lucru va fi uimitor. Deci nu este cazul să îți faci speranțe! Important este să te ocupi și de ceva care îți face plăcere. Nu este anul în care să urci neapărat pe scara ierarhică, ci mai degrabă acela în care să îți demonstrezi ție ce abilități ai. Apar colegi noi și se pot îmbunătăți relațiile cu aceia mai vechi. 

Preocuparea față de un stil de viață sănătos te va preocupa în mod exagerat. Nu uita că tot ce-i mult strică! Este recomandabil să începi cu pași mici și bineînțeles cu aceia acceptați de societate. Nu este cazul să faci experimente pe propriul corp până când nu te vei asigura de anumite aspecte. 

Dezvoltarea personală(trup, minte, suflet) va fi prioritatea principală. Iar astrele se vor asigura că îți vor oferi toate instrumentele necesare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel