Horoscop 2023 Vărsător

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Sursă foto: Pixabay

Previziuni 2023 Vărsător/Ascendent în Vărsător. Urmează un an foarte intens pe plan amoros!

Cu Marte retrograd în casa pasiunilor și Jupiter în zona educației, în primele trei luni ale lui 2023 nu trebuie decât să înveți, să îți (re)descoperi unele pasiuni, să devii mai flexibil, să comunici într-un mod eficient și să cauți îmbunătățirea rutinei zilnice. 

Din 7 martie, Saturn va intra în casa banilor și îți va schimba total atitudinea față de strategiile financiare. Și dacă nu aveai una, vei fi obligat. Lui Saturn îi plac economiile, cheltuielile făcute cu cap și câteodată zgârcenia. Uraște total luxul! Cei care au fost mână largă vor trece prin tot felul de teste ca să își dea seama care este importanța banilor. Nu poți cheltui într-o clipită sume pentru care ai muncit zile, săptămâni sau luni. Trebuie să începi să gândești ca o bancă sau ca un fond de pensii. Siguranța este cea care primează!

Din 16 mai, Jupiter se va muta în casa a patra, cea a familiei și a imobilelor. Unii vor avea evenimente familiale importante, alții vor dori să se mute/să își achiziționeze o nouă locuință sau să vândă un teren. Lucrurile se vor așeza în beneficiul acestor nativi dacă se vor ocupa și de stabilitatea emoțională. De armonia interioară. Va fi nevoie de rădăcini puternice. 

În perioada 23 iulie - 4 septembrie, Venus va retrograda în casa relațiilor. Și nu o va face într-un mod simplu. Ci printr-o conjuncție cu Lilith și un careu cu Uranus. Deci vor fi multe inspite și evenimente total neașteptate! Relațiile, mai ales cele amoroase, vor fi din plin reevaluate! Unii dintre nativi se vor întoarce la parteneri din trecut sau se vor trezi pe nepusă masă cu aceștia în viața lor. Prima tentație va fi aceea de a mai da o șansă. Dar nu este recomandabil! Pentru că vor avea de-a face cu aceeași Mărie, dar cu altă pălărie! Cei singuri vor cunoaște persoane, care la prima vedere, vor părea perfecte! Și vor începe idile intense, pline de momente profunde, după care se vor trezi singur. Vor afla pe pielea lor că relațiile cele mai scurte sunt cele mai dureroase. Venus vrea doar să vă arate, vouă Vărsătorilor, că aveți unele nevoi de care nu știați. Și aflați pe căi mai neortodoxe. 

Cei care sunt în relații stabile și autentice nu vor fi luați la rost de către Venus retrogradă. Ba mai mult, îi poate ajuta să închege și mai mult uniunea. 

Din 23 martie 2023, viața ți se va schimba radical. Pluto, planeta transformărilor subtile și a extremelor, își va începe tranzitul, unul scurt în 2023, în semnul tău. Nu va fi obligatoriu ca în exterior să fie unele evenimente provocatoare, dar cu siguranță în interiorul tău se vor produce adevărate furtuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel