Horoscop 2024 Balanță. Daniela Simulescu aduce noi previziuni astrologice - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată ce aduce horoscopul anului 2024 pentru Balanță și cum va fi influențată această zodie.

Previziuni 2024 pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Prima parte a anului 2024, nu îți este pe plac. Saturn va tranzita în continuare casa a 6-a, unde este din martie 2023. Probabil că te-ai confruntat cu limitări pe toate planurile.

Vei putea construi, dar cu foarte multe neajunsuri. Este posibil să găsești un loc de muncă mai bun, dar nu așa cum îl visai.

Din punct de vedere financiar, o să fie nevoie să-ți ajustezi permanent cheltuielile. 

Saturn în casa a 6-a are legătură și cu sănătatea. Așadar, o să fie necesar să mergi la doctor mai mult decât până acum. Nu te autodiagnostica. 

Pentru cine este harnic, modest și așteaptă în banca lui, Saturn aduce și recunoaștere. Te poți găsi cu mai multă muncă, dar și mai multe beneficii. 

În prima parte a noului an, Jupiter rămâne în casa a 8-a. Pe 21 aprilie, va face conjuncție cu Uranus. Îți poate aduce o moștenire sau o pierdere. Trebuie să fii atent cu cine te asociezi. Nu investi în oameni sau lucruri doar pentru că ai fost influențat de către altcineva. 

Fii mai eficient, dar nu munci mai mult decât este cazul la un proiect. 

De pe 26 mai, Jupiter intră în casa a 9-a. O să-ți fie prielnic pentru a ieși la suprafață și poți lua decizii în această perioadă. Poziția lui Jupiter te va ajuta să-ți creezi idealuri. Vei avea nevoie de alte principii și alte valori. 

Încearcă să reajustezi unde nu mai funcționează, nu te complace în situații neplăcute. 

S-ar putea să-ți schimbi perspectiva și despre spiritualitate. Poate vei căuta cursuri într-un domeniu ezoteric. Dacă dorești o altă facultate, este anul cel mai bun. O nouă diplomă va fi benefică în anul 2025, când vor apărea schimbări pe placul tău în domeniu profesional.

Între 29 august și până la 23 septembrie, Venus va tranzita în semnul tău. Ea este și guvernatoarea Balanței. Perioada va fi bună pentru ați recăpata cheful de viață. Îți poți face și o schimbare de look.

Pe 7 decembrie, Marte va retrograda în casa a 11-a. Acest eveniment va avea legătură cu retrogradarea lui Mercur în casa a 7-a care are loc în perioada 2-27 aprilie. Te confrunți cu unele decizii pe plan relațional, vor reapărea persoane din trecut la care o să vrei să te întorci, iar toate acestea îți vor provoca confunzie. 

Dacă pornești anul nehotărât din punct de vedere al relațiilor, pe tot parcursul acestuia va fi la fel. Dacă decizi să divorțezi, nu va fi lejer. Pentru cine este singur, dacă-ți vei face anumite idealuri, o să aștepți mult și bine. Nu este un an bun în acest plan. 

Cel mai bine ar fi să nu mai acorzi atâtea șanse în anul ce urmează. De asemenea, astrologul îți recomandă să aștepți ca partenerul să fie de acord cu planurile de viitor pe care ți le faci tu alături de acesta. Sfatul principal ar fi să te vindeci pe interior. Ai multe lecții de învățat, mai ales pe plan relațional.

Călătorește, studiază, bucură-te de viață și fii mai flexibil în 2024!

Citește și Previziuni numerologice pentru anul 2024. Predicții pentru TOATE cifrele destinului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel