Horoscop 2024 Fecioară. Daniela Simulescu aduce noi previziuni astrologice - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată ce aduce horoscopul anului 2024 pentru Fecioară și cum va fi influențată această zodie.

În prima jumătate a anului 2024, vei continua direcția inițiată în 2023, în special în ceea ce privește relațiile personale.

Începând cu 7 martie 2023, Saturn a intrat în casa a 7-a și este posibil ca din acea dată relațiile tale să fi suferit schimbări semnificative. Saturn aduce o transformare dificilă și neașteptată inițial. Astfel, ai constatat probabil că unele legături nu îți aduceau beneficii. Această schimbare va continua și în noul an, unde vei conștientiza că, în ciuda eforturilor, nu totul poate funcționa așa cum îți dorești.

Venus a retrogradat în timpul verii, deci dacă în ceea ce privește relațiile ți-a mai mers în acest an, în 2024 nu o să mai fie la fel și te vei maturiza cu privire la alegerile pe care le faci în acest plan. Unii dintre voi o să treceți la următorul pas. Vei decide să te căsătorești, să te muți cu partenerul sau să divorțezi după multe încercări de a repara ceva.

Saturn se află în opoziție cu Soarele și ascendentul tău, semnificând posibile probleme de sănătate pentru cei dragi și pentru tine. Vei realiza că nu poți să faci totul și vei resimți o lipsă de energie și o dorință de amânare a responsabilităților.

Începând cu 21 ianuarie, Pluto va intra în casa a 6-a și va rămâne până pe 2 septembrie, întorcându-se apoi definitiv pe 20 noiembrie. Sănătatea devine un aspect sensibil, având legătură cu stilul tău de viață. Consumul inadecvat de alimente, lipsa somnului și alte obiceiuri vor fi mai puțin sustenabile în noul an.

Evită relațiile nepotrivite cu colegii. Nu împărtăși cu ei detalii din viața personală și nici nu îi întreba despre a lor. Dacă se va încheia o etapă profesională, nu ar trebui să te îngrijorezi.

Începând cu 26 mai, Jupiter va intra în casa a 10-a, cea a carierei. În următorul an, acest tranzit te va ajuta să privești lucrurile într-o lumină pozitivă. Jupiter te sprijină în construirea unei cariere solide, dacă vei fi modest și conștient că nu ești deasupra tuturor.

Jupiter va face careu cu Saturn, ceea ce îți va limita exagerările. A doua parte a anului se anunță prosperă pe plan profesional. Poți schimba locul de muncă sau chiar să explorezi oportunități în afara țării.

Conjuncția Jupiter-Uranus va avea loc în casa a 9-a pe 21 aprilie. Mulți dintre voi veți decide să oficializați o relație, o afacere sau o nouă școală.

Există dorința de a pleca, respectiv de a reveni în țară. Călătoriile vor avea un impact semnificativ în 2024. Astrologul recomandă să călătorești alături de partener sau să accepți invitația unei noi persoane în această experiență.

În a doua parte a anului, va trebui să reflectezi asupra identității tale și a sensului existenței tale. Este important să conturezi contribuția ta în sfera profesională și să identifici ce este necesar pentru a te simți împlinit.

Vei beneficia de o mai mare vizibilitate din partea superiorilor și într-un fel, greșelile tale vor fi ușor iertate.

Mercur, planeta care îți guvernează semnul zodiacal, va aduce schimbări neașteptate în anul 2024. Mercur va fi retrograd atât la începutul, cât și la sfârșitul anului 2024 și va fi poziționat în casa a 4-a. Deciziile legate de mutare, vânzare, cumpărare sau construcție vor fi supuse unor schimbări.

Între 2 și 25 aprilie, când Mercur retrogradează în casa a 8-a, va trebui să fii mai atent în aspectele financiare (credite, impozite, finanțări, refinanțări). Există riscul de a face investiții nepotrivite.

Anul 2024 se anunță a fi mai favorabil pentru tine decât 2023. Ai învățat lecții importante în plan relațional și acum ești deschis spre o viață mai liniștită.

Citește și Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel