Horoscop 2024 Gemeni. Daniela Simulescu aduce noi previziuni astrologice - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată ce aduce horoscopul anului 2024 pentru Gemeni și cum va fi influențată această zodie.

Anul 2024 debutează și se încheie sub influența lui Mercur, guvernatorul tău, aflat în retrograd. 

În prima parte a anului, vei simți un disconfort. Jupiter rămâne în casa a 12-a, fiind guvernatorul caselor a 7-a și a 10-a pentru tine. Parcă nimic nu merge bine. E necesar să clarifici fiecare detaliu într-un anumit domeniu înainte de a trece la altul.

Jupiter în casa a 12-a aduce la iveală toate greșelile și momentele în care ai acționat grăbit și fără rezultate. Până pe 26 mai, golul interior va persista, necesitând acceptarea propriilor greșeli și eliminarea elementelor nefolositoare din viața ta.

Până la finalul lunii iunie, Saturn se află în casa a 10-a, impunând responsabilitate în muncă sau în sfera familială, fie că e vorba de îngrijirea unui părinte sau de stabilirea unei familii proprii.

Citește și Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile.

Pe 21 aprilie, are loc conjuncția Jupiter-Uranus în casa a 12-a, putând aduce o pierdere. Este important să reții că, atunci când o ușă se închide, se deschide o fereastră undeva. Orice eliberare este menită să te ajute, mai ales din punct de vedere psihologic.

Până în mai, există o șansă să treci printr-un proces terapeutic benefic. Însă evită să faci totul doar pentru a scăpa de povară. Caută ajutorul unor oameni potriviți, nu oricine pare că ar putea rezolva situația.

Din 26 mai, Jupiter intră în semnul Gemenilor. Jupiter poate aduce lucruri bune celor care au acționat în mod corect. Dacă nu te-ai vindecat până atunci, Jupiter poate amplifica starea negativă pe care o ai.

Jupiter este benefic pentru cei dornici să învețe, să călătorească și să înceapă proiecte noi. Îi sprijină pe cei care aspiră să facă lucrurile în mod corect.

Tranzitul lui Jupiter te pregătește pentru intrarea lui Uranus în semnul tău, care va avea loc undeva în 2026. Încearcă să îți permiți lucruri acum, chiar dacă nu ești sigur de folosul lor. Evoluează în această perioadă.

Întregul an 2024 va avea Saturn în casa a 10-a, făcând un aspect tensionat cu Jupiter. Vei simți presiunea timpului și senzația că vrei să faci multe, dar Saturn te va încetini. Orice grabă va fi pedepsită în noul an.

Retrogradarea lui Mercur la finalul anului va fi crucială, între 26 noiembrie și 15 decembrie. Deciziile relaționale de la începutul anului te vor influența până la finalul lui.

Apropiindu-se noul an, nu e momentul ideal pentru rezoluții noi, deoarece Mercur va fi retrograd. Poate vei contempla viitorul, dar prin prisma trecutului. Va fi o lecție importantă.

Dacă la finalul lui 2024 simți nevoia de plecare sau călătorie, este un semn bun. Din 7 decembrie, Marte va retrograda în casa a 3-a. Cei care dau examene vor avea o perioadă tensionată, dar pentru unii va aduce curaj și ambiție. Pentru alții, efectele retrogradării vor fi mai serioase, precum senzația de a nu se mai regăsi acolo unde se află.

O temă în 2024 este: dacă nu îți găsești locul, mută-te. Marte retrograd în casa a 3-a va forma un sextil cu Jupiter din casa 1. Vei avea acces la multe resurse. Spre finalul anului următor, vor avea loc evenimente importante legate de persoanele apropiate ție. Ai grijă să nu faci compromisuri în tranzacții. Dacă vrei să cumperi sau să vinzi o mașină, alege cu precauție deoarece pot apărea situații instabile.

Ai citit și Horoscop chinezesc DECEMBRIE 2023. Predicții pentru toate semnele din zodiac?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel