Horoscop 2024 Leu. Daniela Simulescu aduce noi previziuni astrologice - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată ce aduce horoscopul anului 2024 pentru Leu și cum va fi influențată această zodie.

Previziuni 2024 pentru Leu/Ascendent în Leu

În vara anului 2023, este posibil să fi experimentat diverse stări, atât exterioare, cât și interioare. Venus a fost retrogradă și s-a intersectat cu Lilith, a avut careu cu Uranus și Jupiter și o conjuncție cu Neptun, ceea ce nu a fost benefic pentru tine. Deși cei din jur poate au avut impresia că te descurci bine, interiorul tău reflecta altceva.

Scopul lecțiilor acestui an a fost să-ți evidențieze valoarea proprie și să te convingă că nu totul se învârte mereu în jurul altora, ci este și despre tine.

În 2024, Jupiter va face o conjuncție cu Uranus în casa a 10-a. Jupiter a fost acolo din luna mai și va rămâne până în mai 2024. Conjuncția care se produce pe 21 aprilie, ar putea influența aspectele tale profesionale, putându-te ridica sau coborî.

Pot apărea numeroase surprize la locul de muncă. În astfel de tranzit precum Jupiter-Uranus, este indicat să faci schimbări. Deschide-ți calea către idei neconvenționale și îndrăznește să inovezi. Dacă stagnezi într-un loc unde nu te mai regăsești, acest aspect nu va fi de ajutor. În schimb, dacă ești deschis spre riscuri și schimbări neașteptate, vei avea mai mult succes.

S-ar putea să explorezi domenii legate de viitor. Uranus este asociat cu tehnologia, inteligența artificială și sfera internetului.

Tinerii ar putea simți dorința de a pleca din țară pentru carieră, în timp ce persoanele mai în vârstă ar putea dori o reconversie profesională. Dacă urmezi o facultate, este posibil să simți că nu este pe gustul tău și să cauți altceva.

În anul următor, vei fi atras de domenii care anterior nu te captivau, inclusiv aspecte mai spirituale, ezoterice sau sociale.

În afară de tehnologia asociată cu Uranus, acesta are legătură și cu colectivul, societatea. S-ar putea să fii considerat ca fiind cel mai neobișnuit din cercul tău social.

Primele luni ale anului sunt cruciale din perspectivă profesională. Astrologul recomandă să fii flexibil și să fii deschis către schimbare. Dacă te pregătești înainte de tranzitul lui Uranus, impactul va fi mai ușor. Dacă insiști să menții ceva ce nu mai funcționează, ai putea avea de suferit.

O conjuncție Jupiter-Uranus poate aduce implicarea într-o asociație sau fundație, oferindu-ți altă perspectivă, indiferent de vârstă. Totul evoluează rapid în lumea de azi.

Pe 21 ianuarie, Pluto revine în casa a 7-a, cea a relațiilor. Acest tranzit intensifică relațiile, aducându-le mai multă pasiune și profunzime. Pluto aduce și transformări interioare, te poți confrunta cu stări precum teama de a fi trădat de către partener și a-l pierde, reflectând doar incertitudini personale.

De la 21 ianuarie până la 2 septembrie, Pluto va rămâne în casa a 7-a în Leu, după care se va întoarce în Capricorn. Pe 20 noiembrie, intră definitiv în casa a 7-a în semnul tău până în 2044. Lecția pe care o înveți în 2024 este că tu alegi relațiile și partenerii, nu invers. Cu cât aceștia sunt mai geloși sau posesivi, cu atât te atrag mai mult. Relațiile nu vor fi liniștite, se vor produce transformări radicale și multe decizii. Pluto poate readuce relații care ți-au făcut rău în trecut.

După 26 mai, Jupiter va intra în casa a 11-a. Acest tranzit te sprijină, permițându-ți să vezi viitorul într-o notă mai optimistă. Vei putea să-ți stabilești obiective, să fii mai optimist și să întâlnești persoane care te motivează. În vara lui 2024, profită de oportunități pentru a te simți bine și a întâlni persoane noi.

Pe 4 noiembrie, Marte va intra în semnul tău. Apoi, începând cu 7 decembrie, va retrograda în Leu. Această perioadă poate aduce furie și agresivitate, atât la nivel interior, cât și exterior. Va fi dificil să-ți controlezi reacțiile. Poți rupe situații și relații, să iei decizii și să te cerți cu alți oameni. Finalul anului te ajută foarte mult să te implici în diverse activități. Poți învăța un sport de echipă sau te poți duce la sală. 

Din punct de vedere teoretic, când Marte retrogradează există o nevoie mai mare de intervenții, ajustări medicale. În a doua parte a anului, ar trebui să ai grijă de sănătate proactiv. Mergi la analize și verifică-te preventiv.

Saturn va rămâne în casa a 8-a pe parcursul întregului an, ceea ce poate limita accesul la resursele altora. Relațiile cu instituțiile financiare pot întâmpina dificultăți. De exemplu, obținerea unei finanțări ar putea dura mai mult decât te-ai aștepta.

De asemenea, va trebui să înveți să trăiești cu mai puțin, deoarece Saturn face opoziție cu casa a 2-a. Compromisurile financiare te vor învăța lecții importante.

Evită să aștepți recompense de la ceilalți pentru ajutorul acordat. Saturn evidențiază că dacă ai dat ceva cu speranța că vei primi înapoi, este posibil să fi comis o greșeală.

Anul 2024 este important din punct de vedere profesional, dar se anunță a fi plin de provocări în sfera relațională.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel