Horoscop 2024 Pești. Daniela Simulescu aduce noi previziuni astrologice - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată ce aduce horoscopul anului 2024 pentru Pești și cum va fi influențată această zodie.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești

Nu putem vorbi despre 2024 fără să ne amintim de evenimentele din martie 2023, când Saturn a intrat în semnul Peștilor.

În mitologie, Saturn este adesea considerat „Marele Malefic” sau „Lordul Karmei”. Cu toate acestea, poate fi privit mai degrabă ca un profesor strict, care spune adevărul fără menajamente.

După 7 martie, este posibil să fi trecut prin momente frustrante. Saturn a evidențiat limitele tale fizice. Ai putut descoperi probleme de sănătate, fie cronice, fie acute, pe care nu le-ai mai putut neglija. Dacă ai amânat vizitele la doctor, acum nu mai poți face acest lucru. Este posibil ca și cei apropiați să fi avut probleme în acest plan. Saturn te întărește emoțional prin aducerea acestor provocări.

În cursul anului 2023, s-ar putea să nu te fi regăsit în anumite situații. Între 23 iulie și 4 septembrie, Venus a fost retrogradă în casa a 6-a, asociată cu serviciul. Acest aspect a perturbat echilibrul tău și poate ai conștientizat că ai depășit anumite limite sau ai lăsat superiorii să o facă. Schimbarea trebuie să vină de la tine, nu din exterior.

În anul care vine, va trebui să iei decizii privind zonele în care nu mai crești. În momentul inițial, s-ar putea să fii contrariat din cauza tendinței tale de codependență. Saturn vine să te oprească. Este important să identifici domeniile în care activezi și care nu mai sunt potrivite pentru tine.

Pot exista momente în care crezi că ai găsit direcția corectă, dar apoi ar putea apărea situații care te fac să faci câțiva pași înapoi. Este esențial să abordezi totul într-un mod ponderat și practic. Ce construiești în această perioadă, în timp ce Saturn se află în semnul tău, va avea o rezonanță pe termen lung.

Citește și Horoscop chinezesc DECEMBRIE 2023. Predicții pentru toate semnele din zodiac.

Pe plan relațional, va trebui să fii mai atent, deoarece Saturn creează opoziție cu casa a 7-a, care guvernează relațiile. Vor apărea provocări considerabile. Dacă ai ales să continui o relație, chiar dacă știai că nu este cea mai potrivită, vei simți acum repercusiunile compromisurilor făcute. În același timp, dacă ieși din anumite relații, te vei confrunta cu sentimentul dificil al singurătății. Toate aceste decizii trebuiau luate.

Saturn oferă oportunități pentru creștere și consolidarea relațiilor. Cu toate acestea, el este acel profesor care nu este niciodată complet mulțumit, indiferent cât de mult te străduiești să-i faci pe plac.

Pe 21 aprilie, avem o conjuncție între Jupiter, guvernatorul tău, și Uranus, în casa a 3-a. Acest aspect poate aduce schimbări de rezidență și călătorii extinse. În plus, vei învăța mult și vei întâlni oameni noi. Vor apărea și situații neprevăzute.

Pe 26 mai, Jupiter intră în casa a 4-a, facilitând construirea unei noi baze. Pentru mulți, acest aspect poate aduce chiar o nouă casă sau oportunități legate de imobiliare.

Jupiter va face careu de semn cu Saturn din Pești. Din a doua parte a anului, lucrurile nu vor fi ușoare. Totuși, undeva în perioada 2025-2026, vei înțelege importanța acestor evenimente. Până acum, dacă doreai ceva, te-ai fi dus departe cu acțiunile. Anul nou face ca acest lucru să nu mai fie atât de simplu.

Cu Saturn în casa 1 și Jupiter în casa a 4-a, vei căuta un nou drum în cariera ta. Unul care să îți permită să acorzi prioritate vieții personale. Pentru a reuși în carieră, va trebui să creezi o echilibrare și în relația cu partenerul.

Pentru cei implicați în forme de învățământ sau care doresc să urmeze acest drum, este un an favorabil. Acordând atenție familiei, vei observa că apar oportunități pe plan profesional.

Ai citit și Previziuni numerologice pentru Decembrie. Predicții pentru TOATE cifrele destinului?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel