Horoscop 2024 Rac. Daniela Simulescu aduce noi previziuni astrologice - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată ce aduce horoscopul anului 2024 pentru Rac și cum va fi influențată această zodie.

În anul 2024, este esențial să îți găsești echilibrul perfect între viteză, timp și spațiu pentru a ajusta și a armoniza toate aspectele vieții tale.

Prima parte a anului oferă o oportunitate ideală pentru cei dornici să facă schimbări, în timp ce cea de-a doua parte susține vindecarea interioară.

Anul începe și se încheie cu Mercur retrograd în casa a 6-a. Este important să identifici responsabilitățile și sarcinile care îți sunt potrivite. Dacă începi anul într-un anumit fel, îl vei termina în același mod.

Până pe 26 mai, Jupiter rămâne în casa a 11-a și face conjuncția istorică cu Uranus pe 21 aprilie. În plan social, vei fi remarcabil. Vei întâlni oameni noi, vei călători, te vei implica în grupuri și îți vei revedea colegii și persoane importante.

Conjuncția Jupiter-Uranus este extrem de benefică pentru cei dispuși să evolueze. Indiferent de vârstă, acest eveniment astrologic încurajează progresul personal. Cei care sunt reticenți să adopte o perspectivă deschisă riscă să rămână în urmă.

Citește și Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile.

După 26 mai, Jupiter intră în casa a 12-a și rămâne acolo până la finalul anului. Acest tranzit indică o perioadă de retragere și necesitatea de a oferi altora oportunitatea de a se evidenția, fiind totuși un proces transformator, nu unul negativ.

La începutul anului 2024, este recomandat să faci analize medicale de rutină. Astrele te îndeamnă să acorzi atenție sănătății tale.

La un moment dat, Jupiter va face careu cu Saturn din casa a 9-a. Te va învăța că nu ești singurul stăpân al propriului destin și că există forțe mai puternice care pot influența cursul lucrurilor. În a doua parte a anului, s-ar putea să te simți manipulat de circumstanțe.

Tranzitul lui Jupiter prin casa a 12-a scoate la suprafață atât aspecte pozitive, cât și negative ale acțiunilor tale anterioare. Probleme la locul de muncă sau financiare pot apărea, generând confuzie în privința direcției de urmat.

Este important să acorzi atenție atât sănătății fizice, cât și celei mintale și emoționale. Mai apoi, ar trebui să iei în considerare posibilitatea de a-ți schimba locul de rezidență. Perioada va fi bună dacă dorești să pleci sau să te întorci în țară.

În perioada mai-iunie, selectivitatea în participarea la evenimente poate fi benefică, fără a simți nevoia de a participa la tot.

Între 2 septembrie și 20 noiembrie, revenirea lui Pluto în casa a 7-a poate marca un moment de vârf al schimbărilor relaționale începute în 2009. Dacă ai trecut prin multiple transformări în relații, finalul anului 2024 poate aduce o conștientizare, evidențiind că unele relații nu mai sunt sustenabile. Dacă nu ai învățat încă lecțiile din această sferă, noul an cu siguranță te va învăța. Pluto are puterea de a te zgudui.

Între 2 și 25 aprilie, retrogradarea lui Mercur în casa carierei poate aduce provocări și evenimente neplăcute. Poate exista tendința de a greși și de a simți mai profund consecințele. Este esențial să fii mai blând cu tine însuți, poate chiar să iei în considerare schimbarea locului de muncă dacă nu te simți confortabil.

Pentru cei implicați în diverse programe educaționale, ritmul activităților se va încetini considerabil.

În ansamblul anului 2024, prima parte este benefică, în timp ce cea de-a doua poate părea mai puțin favorabilă la prima vedere, însă reprezintă un moment crucial pentru a te concentra și asupra aspectelor interioare ale vieții tale.

Pe tot parcursul anului, axa nodurilor lunare de la 4 la 10 subliniază importanța găsirii unui echilibru între sfera familială și cea profesională, indiferent de celelalte tranzite ale anului. Avem Nodul Sud în casa a 4-a și Nodul Nord în casa a 10-a. 

Ai citit și Horoscop chinezesc DECEMBRIE 2023. Predicții pentru toate semnele din zodiac?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel