Horoscop 2024 Săgetător. Daniela Simulescu aduce noi previziuni astrologice - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată ce aduce horoscopul anului 2024 pentru Săgetător și cum va fi influențată această zodie.

Previziuni 2024 pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Din punctul de vedere al teoriei astrologice, anul 2023 a adus numeroase ajustări. Ai depus multă muncă și efort, dar în același timp ai acumulat mult stres.

Anul 2024 debutează cu Jupiter, guvernatorul tău, în mișcare directă în casa a 6-a.

Pe 21 aprilie, va avea loc o conjuncție istorică între Jupiter și Uranus, care, atunci când se întâlnesc, generează o explozie. Indiferent cât de mult încerci să controlezi situația, viața ta poate lua întorsături neașteptate. Există posibilitatea să rămâi fără locul de muncă sau să-l schimbi brusc.

Până pe 3 ianuarie, Mercur va fi retrograd în semnul tău. Așa vei începe și termina anul, cu Mercur retrograd în Săgetător. Vor avea loc din nou multe schimbări.

Dacă ai amânat ajustările importante până acum, aprilie îți va aduce multe surprize. În teoria astrologică, Uranus aduce revoluții zguduitoare. Momentan, te poate scoate dintr-o situație care nu îți mai face bine. Cu toate acestea, prezența lui Jupiter acolo îți poate fi de ajutor. Orice moment de instabilitate din primăvară are potențialul de a te îndrepta către un drum diferit.

Conjuncția Jupiter-Uranus poate afecta sănătatea. Pot apărea diverse dereglări. Dacă ai anumite simptome și crezi că știi despre ce este vorba, ar putea fi totuși ceva diferit și ar trebui să alegi cu grijă specialistul către care te îndrepți. Caută și o a doua opinie.

Pe 26 mai, Jupiter intră în casa a 7-a, casa relațiilor și a parteneriatelor. Acest aspect aduce oportunități în sfera relațională. Jupiter poate aduce potențiali parteneri sau pe cel cu care ai putea vrea să te căsătorești.

Cei singuri pot întâlni oameni și pot crede că au găsit pe cineva special. S-ar putea să treacă cu vederea anumite aspecte, pe care le vor ajusta în cadrul relației.

În relațiile de lungă durată, Jupiter mai oferă o șansă, dacă acestea nu funcționează. Totuși, acest aspect necesită mult efort, altfel rezultatele nu vor apărea.

Citește și Horoscop chinezesc DECEMBRIE 2023. Predicții pentru toate semnele din zodiac.

La sfârșitul primăverii, dacă ai amânat divorțul, vei avea toate șansele. Dacă ai avut îndoieli despre cum îți va schimba viața, Jupiter te poate ajuta să te oprești. Este posibil să vrei să trăiești lucruri pe care nu le-ai făcut de mult timp în vara și toamna lui 2024.

În sfera profesională, este un moment propice pentru colaborări sau parteneriate.

În cea de-a doua parte a anului, starea ta de bine depinde de alții. Vei conștientiza ce fel de oameni atragi. Dacă îți dorești o viață de calitate, vei căuta persoane echilibrate. Dacă vrei distracție, vei căuta persoane care să ți-o ofere.

Întregul an, Saturn va rămâne în casa a 4-a. Va fi direct până pe 20 iunie și apoi va retrograda până pe 15 noiembrie. În sfera familială, vor apărea situații pe care nu le poți evita. Problemele legate de sănătate, moșteniri sau amenajarea locuinței pot fi prezente.

Saturn nu îți va oferi liniște. Principalul focus ar trebui să fie echilibrul interior. Ai nevoie să-ți construiești o bază solidă.

Dacă închei o relație, nu te grăbi să începi alta. Ai nevoie de maturizare emoțională. Dacă nu îți acorzi timp să te vindeci, vei repeta aceleași greșeli.

Cu Saturn în casa a 4-a, poți lua decizia să te căsătorești, să faci un copil, să cumperi sau să vinzi o casă. Pentru cei care au acționat corespunzător, Saturn le va facilita procesul. Pentru cei mai imaturi, va întârzia sau amâna planurile.

Privind în ansamblu anul 2024, în prima parte ar trebui să te concentrezi pe plan profesional, iar în cea de-a doua parte vei fi sprijinit în sfera relațională. Toate acestea, având în vedere necesitatea ta de a crește și de a te maturiza.

Astrologul îți recomandă să nu-ți faci planuri în primele zile ale noului an, pentru că ai putea fi dezamăgit. Cel mai bine ar fi să fii flexibil și să înveți să te adaptezi fiecărei situații.

Ai citit și Previziuni numerologice pentru Decembrie. Predicții pentru TOATE cifrele destinului?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel