Horoscop 2024 Taur

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Descoperă horoscopul anului viitor pentru nativii Taur. La ce trebuie să se aștepte?

Mulți dintre nativii Taur au avut o schimbare radicală în 2023: o altă carieră, găsirea partenerului perfect, nașterea unui copil, achiziția unei case. Sau poate și-au dat seama că au nevoie și de altă perspectivă pentru a reuși.

În 2024, cel puțin până în iunie, Jupiter, Marele Benefic, le tranzitează în continuare semnul. Îi va ajuta să fie mai încrezători, să îndrăznească mai mult și să își urmeze credința personală.

Marea Conjuncție Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie va fi precum un uragan pentru aceștia. Vor descoperi cât de volatil este totul, dar și că orice criză reprezintă o mare oportunitate. Cei care vor alege statutul de victimă vor trece prin diverse clipe neplăcute. Dar, cei care se vor adapta vremurilor, vor accepta prospețimea și noutatea în viața lor, vor da lovitura.

Am putea spune că acest eveniment marcant te poate dezrădăcina, și la propriu și la figurat. Frica de a risca și de haos nu îți va mai folosi la nimic. Iar, așteptarea să se întâmple totul după propriul ritm va fi păguboasă. 

Cum Pluto se va întoarce pentru o bucată de timp în casa a zecea, mulți dintre nativi se vor rupe de o tutelă. În familie sau de la serviciu. Va apărea o dorință profundă de independență, de a lupta împotriva autorității, în ciuda posibilelor riscuri. Cumva, instabilitatea nu va mai părea atât de periculoasă. 

Din 26 mai, Jupiter se mută în casa a doua, a banilor, a talentelor și a resurselor. De altfel, și casa preferată a acestor nativi. După inițiativele pornite, vor fi din ce în ce mai preocupați de monetizare. Și vor căuta multiple metode. Le recomandăm ca, din a doua jumătate de an, să fie mult mai implicați în negocieri.

Jupiter mai are darul de a oferi ceva în plus, tocmai pentru că știe că va urma altă cheltuială. Cu alte cuvinte, nu vă culcați pe o ureche dacă veți primi o mărire sau un bonus. 

Între 29 aprilie și 23 mai, vei beneficia atât de Jupiter, Marele Benefic, dar și Venus, Micul Benefic și guvernatoarea ta. Am putea spune că este o perioadă cu evenimente binecuvântate, dar și unele menite să îți ușureze unele sectoare ale vieții care nu depind de tine. Nu trage de nimeni și nimic! Lasă spațiu pentru alți oameni, pentru alte povești sau alte planuri de viitor. 

La final de an, Marte, guvernatorul casei a șaptea (a relațiilor) va fi retrograd. Ceea ce înseamnă că vor apărea situații mai conflictuale cu partenerul. Unele probleme mai vechi nerezolvate. Sau nevoia de a schimba locuința.

Ca sfat principal: profită din plin de perioada 1 ianuarie-26 mai 2024! Te vei mai reîntâlni cu Jupiter abia în 2035!

Poți să fii interesat și de: Horoscop 2024 Berbec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel