Horoscop 2024 Vărsător. Daniela Simulescu aduce noi previziuni astrologice - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată ce aduce horoscopul anului 2024 pentru Vărsător și cum va fi influențată această zodie.

Înainte de a intra în noul an, ar fi bine să reflectezi asupra perioadei 23 martie - 30 iunie din 2023. În acea perioadă, Pluto a intrat în semnul tău, iar după aceea s-a întors în Capricorn, unde a rămas pentru o lungă perioadă.

După 21 ianuarie, Pluto se va întoarce în Vărsător și va readuce aminte de evenimentele din perioada menționată anterior. Va reveni în Capricorn pe 2 septembrie, urmând să se întoarcă definitiv în semnul tău pe 20 noiembrie, unde va rămâne până în 2044. Acest timp îți oferă oportunitatea de a te reinventa de mai multe ori.

Pluto este asociat cu transformările profunde, scoțând la iveală aspecte care nu ne servesc și pe care ar trebui să le eliminăm. Are un impact semnificativ asupra planului nostru inconștient. Acest tranzit vine cu provocări serioase pentru a scoate în evidență puterea pe care o ai.

Într-o primă etapă, ar fi important să te gândești la starea ta de sănătate și la schimbările prin care ai trecut în perioada respectivă. Nu amâna procedurile medicale, intervențiile sau consultațiile.

De asemenea, e momentul să revezi evenimentele legate de relațiile personale. Pluto a intrat în casa 1 și s-a apropiat de Soarele tău, făcând opoziție cu casa a 7-a, cea a relațiilor. Poate fi perioada în care ai decis să pui capăt unor legături. Retrogradarea lui Venus în aceeași casă pe tot parcursul verii a determinat mulți nativi să renunțe la relațiile toxice cu ei înșiși.

Pe 7 martie 2023, Saturn, guvernatorul tău, a intrat casa a 2-a și va rămâne acolo întregul an 2024. Din punct de vedere financiar, nu vei vedea multe beneficii. Orice venituri suplimentare nu vor aduce satisfacție. Saturn vrea să sublinieze că valoarea ta nu depinde de avere, ci de evoluția ta personală și de talentele tale.

Vei avea și o mare responsabilitate, legată poate de casă, familie sau de problemele de sănătate ale tale sau ale celor dragi. Cheltuielile pot crește din acest punct de vedere.

Cu Saturn în casa a 2-a, orice negocieri vor fi frustrante și ai putea simți că ești invalidat temporar. Schimbarea locului de muncă pentru un salariu mai bun va fi mai dificilă.

Ai citit și Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile?

Saturn încearcă să-ți impună limite financiare în tot ce privește cheltuielile, de la haine la mâncare. Este timpul să te îndrepți către lucruri necesare și să renunți la excese.

Este un moment excelent pentru cei care doresc să-și facă economii sau să-și planifice pensia. Vei deveni mai calculat și mai pragmatic.

Vei întâmpina dificultăți în a obține sprijin financiar din partea altora, deoarece și ei se confruntă cu probleme.

Pe 21 aprilie, va avea loc o conjuncție Jupiter-Uranus. Acest eveniment va avea un impact semnificativ. Ai putea lua decizii legate de schimbarea locuinței.

Cu Jupiter-Uranus în casa a 4-a, stabilitatea emoțională poate fi perturbată, adesea din cauza problemelor în familie. Conjuncția poate simboliza o schimbare majoră pentru tine.

Primăvara viitoare este un moment excelent pentru a-ți construi casa visurilor sau pentru a găsi o locuință care să-ți placă. De asemenea, este un moment potrivit pentru a inova în moduri inteligente noua casă sau pentru a începe o carieră independentă.

După 26 mai, Jupiter intră în casa a 5-a și va rămâne acolo aproape un an. Ai șansa să devii mai romantic și mai creativ. S-ar putea să simți dorința de a-ți extinde familia sau de a explora noi pasiuni. Vei avea oportunități care să-ți pună în valoare talentele.

Cu Jupiter în casa a 5-a, este important să-ți acorzi atenție și iubire propriei persoane. Dacă nu faci acest lucru, ai putea resimți frustrări în a doua parte a anului.

Finalul anului nu va fi favorabil din punct de vedere al relațiilor. Pe 4 noiembrie, Marte va intra în casa a 7-a și va retrograda pe 7 decembrie. Marte în casa a 7-a poate aduce conflicte și tensiuni în relații sau poate reapropia parteneri problematici.

Dacă ești singur, ai putea întâlni pe cineva neașteptat. Astrologul recomandă să eviți să grăbești relațiile în perioada de retrogradare a lui Marte.

Anul 2024 va fi marcat de temele transformării și reinventării pentru tine.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel