Horoscop 2024 Vărsător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Iată previziunile pentru 2024 dacă ești Vărsător sau ai ascendent în Vărsător.

Cea mai mare provocare din primele cinci luni ale anului 2024 va fi aceea de a-ți găsi locul. La propriu sau la figurat.

Pluto, planeta transformărilor radicale și a extremelor, se întoarce în semnul tău pe 21 ianuarie. Acest eveniment va fi precum o furtună interioară, grea pentru cei dezechilibrați, dar salvatoare pentru cei care și-au acceptat traumele. Pluto scoate la suprafață toate fricile ascunse ani la rând. Nu neglija deloc sănătatea!

Cumva, liniștea ta interioară va depinde serios de stabilitatea financiară. Mulți dintre nativi își vor da seama că au neglijat totalmente relația cu banii și se vor vedea obligați să facă ajustări. Nu neapărat pe placul lor.

Lecția principală va fi aceea de învăța să trăiască și cu mai puțin. Sau să accepte valoarea lucrurilor și a serviciilor. Și de ce am spus toate acestea? Pentru că Saturn, guvernatorul tău, se va afla în casa banilor și a resurselor pe întreaga durată a anului. Și va mai fi și retrograd în perioada 29 iunie-15 noiembrie. Cu alte cuvinte, dacă nu ai bani puși deoparte, îți va fi destul de greu. Tocmai asta își va dori Saturn. Să trăiești într-un stil mai minimalist. 

Jupiter se află până pe 26 mai în Casa a patra. Conjuncția lui cu Uranus de pe 21 aprilie poate fi momentul potrivit pentru achiziția sau vânzarea unei case, unui imobil sau îmbunătățirea locuinței. Poate chiar adoptarea inovației tehnologice. Doar că totul se va întâmpla pe neprevăzute.

De asemenea, vei fi luat pe sus de tot felul de evenimente bizare în familie. Nu neapărat bune sau rele ci neașteptate și tare ciudate. 

După 26 mai, Jupiter intră în Casa a cincea, a iubirii, copiilor și a creativității. A doua jumătatea a anului este destinată găsirii unui echilibru între viața profesională și cea personală. Sunt destule responsabilități de care trebuie să te ocupi, dar parcă vrei să te și distrezi, să te ocupi de pasiunile tale. 

Iar retrogradarea lui Marte în Casa a șaptea a relațiilor, după 7 decembrie, va fi precum un trăsnet pentru viața de cuplu. Sau pentru parteneriatele profesionale. Vei deveni tu mult mai autoritar și nu vei mai accepta unele compromisuri.

Poți să vezi și: Horoscop 2024 Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel