Horoscop 21-27 noiembrie 2022. Cele patru zodii afectate

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik
EXCLUSIV
Freepik

Săptămâna 21-27 noiembrie parcă este dedicată celor cu marcaj mutabil în astrograma natală: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

În primul rând, cei cu energia Săgetătorului vor fi protagoniști, pentru că Soare, Mercur, Venus și Luna nouă se află în semnul lor. Mai mult, Jupiter, guvernatorul acestora, își va opri retrogradarea.

Toți acești nativi vor primi o porție de energie, dar și un freamăt interior referitor la cum să aleagă cea mai corectă alegere.

Gemeni

Această zodie este protagonista săptămânii. Primești tot felul de scenarii și combinații, așa că încearcă să eviți bârfele sau discuțiile care nu te implică.  Nu este o săptămână bună pentru așteptări și poți fi ușor dezamăgit, mai ales dacă vorbim despre locul de muncă. Șefii ar putea să-și atribuie creditele muncii tale, dar nu te victimiza. Singura soluție este să schimbi atitudinea față de job.

Pe plan personal și relațional, lucrurile capătă o turnură plăcută. Ieși din casă, mergi la film și la cumpărături. Cuvântul de ordine este: socializare. Bucură-te de cât mai multe activități alături de partener și nu uita: pot să apară colaborări și proiecte cu persoane noi, pe care nu trebuie să le ratezi.

Fecioară

Planetele din Casa a III-a se mută în Casa a IV-a. Ce înseamnă acest lucru? Este un moment perfect să te gândești la cum ți-ai dori să arate casa ta și să te ocupi de îmbunătățiri. Un covor nou, un ghiveci, mici reparații prin grădină - toate acestea pot fi schimbate, ca să transformi spațiul într-unul ideal. Fie că locuiești în chirie sau te bucuri de o locuință proprie, este o perioadă bună pentru personalizarea încăperilor.

S-ar putea să nu mai ai multe necazuri pe plan personal, datorită faptului că Jupiter își oprește retrogradarea în Casa a VII-a. Fii mai optimist, discută mai mult cu cei din jur, mai ales cu familia. Bucură-te, fiindcă scapi de probleme și întâlnești oameni care nu se agață de tine cu disperare.

Săgetător

Soarele intră în semnul Săgetătorului pe 22 noiembrie, când are loc conjuncția Mercur-Venus. Poți începe ceva nou în această săptămână și sfatul este să nu mai asculți de nimeni și de nimic. Nu mai sta lângă oameni toxici, lasă deoparte situațiile inconfortabile și vei avea de câștigat. Se remarcă emoția, creativitatea și partea cognitivă, care se dezvoltă în această săptămână. 

Este o perioadă optimă pentru Săgetători, care sunt încurajați să facă mișcare. Partea emoțională se dezvoltă, dar nu te grăbi cu planurile. Pot să apară discuții în cuplu, dar nu degenera conflictul și nu pune prea mult la suflet. Dacă ești singur și cunoști persoane noi, fii precaut.

Pești

Jupiter își oprește retrogradarea și în semnul Peștilor.  Recomandarea Danielei Simulescu este să treci în revistă toate eșecurile pe care le-ai avut în plan profesional în 2022, dar și pe plan relațional. Totuși, încearcă să fii recunoscător și să mulțumești Universului și pentru reușite, deoarece poți cunoaște minuni în domeniul în care activezi.

Fii smerit, acceptă și împacă-te cu ceea ce primești, fiindcă te așteaptă și oportunități pe care nu vrei să le ratezi, în special pe plan profesional. Careul dintre Marte retrograd și Neptun din semnul tău va face să privești cu neînțelegere discuțiile din familie și aduce puțină instabilitate. Nu te implica mai mult decât este cazul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel