Horoscop 21 aprilie 2023. Mercur retrograd în Taur. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Azi, Mercur retrogradează în semnul Taurului.

Pe 21 aprilie, Mercur retrogradează în semnul Taurului. Acest tranzit vrea de la noi să fim mai selectivi, să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până acum. Nu vine în niciun caz să ne pedepsească, ci doar să ne ofere un răgaz pentru a putea construi solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali.

Să ne amintim că planeta comunicării a intrat în semnul contaminat de retrogradare pe 3 aprilie și va scăpa de acesta abia pe 11 iunie. Când Mercur este în Taur, apar multe discuții legate de criza financiară, de inflație, de salarii, de creșteri. Ne vom da seama că, pe undeva, nu iese socoteala. Totodată, Mercur în Taur este interesat de profit, vrea să rămână cu ceva în buzunar.

Ne dă și o lecție importantă: suntem umani și nu putem controla totul. Și lucrul acesta are frumusețea sa, până la urmă. Toate deciziile financiare luate în ultimele săptămâni vor fi reluate. 

În plus, va trebui, că ne place sau nu, să avem răbdare. Mercur retrograd în Taur este precum un sol al tranzitului lui Jupiter în același semn, care va începe pe data de 16 mai.

Pe 5 mai, avem Eclipsă de Lună/Lună Plină în Scorpion. Acest eveniment ne activează toate fricile, mai ales că avem și Nodul Sud din Scorpion și Uranus din Taur implicate. Acest eveniment astrologic ne limitează, ne frustrează, ne provoacă multe îndoieli, neîncredere. În special semnele fixe vor fi afectate, deci mare atenție la cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Tot felul de evenimente asupra cărora nu aveți control vor apărea în viața voastră deoarece o Lună Plină pe semne fixe nu face decât să cutremure viața noastră. Energia Scorpionului vrea să se consume, să distrugă tot, ca să poată să renască, să se ridice din nou din propria cenușă ca pasărea Phoenix. 

Se vor vedea multe jocuri și lupte de putere atât pe plan personal, cât și mondial. Vom vedea lipsa mare de încredere în oameni, dar și în instituții. Secrete bine păzite până acum vor ieși la iveală. 

Pe 7 mai, Venus intră în Rac. Cu Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, în semnul Racului vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență.

Este o perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. În plus, ne vom preocupa în mod activ de estetica locuinței. Oarecum, Venus ne va îndulci puțin. Să nu uităm că pe 5 iunie, va intra în Leu, semn în care va și retrograda. 

Îți recomandăm să vezi și: LECȚIA lui Mercur retrograd în Taur pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel